Vatan gtx 960 rezaleti

ahmet hizarci

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar "gtx 960" satın aldım. "MSI" büyük umutlarla montajını vatan computer'de yaptırdık.

GTX 960
AMD FX 4100
8 GB RAM 1333 MHZ
500 watt hexa power supply FSP

Bu sistemde aşırı fps dropları yaşanıyor. Orada sorduğumda bi sorun olmadığını söylediler ve bilgisayarın sadece ön portları çalışıyor. Anakart usb portları çalışmıyor. Ne yapsam bilemedim, yeni almadim karti.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci darboğaz yapıyor olabilir. Bir de anakart modelini yazar mısınız?

Işlemcinin darboğaz yapması oynadığı oyunlara göre değişebilir. Hangi oyunları oynuyorsun ? Ek bir işlemci soğutucun var mı ? yoksa stok mu ?

Eğer, gerçekten darboğaz oluyorsa işlemci soğutucu alıp overclock yapabilirsin.

GTX 960 ile FX 4100 darboğaz yapıyor. Oyunlardaki grafik ayarlarını en üst seviyeye getirerek, CPU ya yük bindiren ayarları kısarak ve V-Sync ayarını açarak FPS droplarının önüne kısmen geçebilirsin. Anakartın arka USB portlarının çalışmadığını söylemişsin. Montaj yaptırmadan önce de bu portlar çalışıyor muydu? Yani bu sorun Vatan elemanlarının hatası mı?

Hocam alırken neden danışmadın ki bana göre fps dropu darboğazdan kaynaklanıyor fx6 bile eski derken fx4 ile 960 çalıştırmayı denemek değişik açıkcası hayırlısı olsun diyelim. İşlemci soğutucusu alıp o.c yap önüne geçebilirsin belki

Bahsettiğiniz konuda vatan bilgisayarla ilgili bir rezalet durumu yok gibi. Kartı almışsınız, montajını yapmışlar size teslim etmişler. Vatandan başka beklentiniz nedir? Performans sorunu vatan bilgisayar kaynaklı değil ki?

Darboğaz olsa işlemci sadece düşük FPS vermez mi? FPS düşüşü ile nasıl bir ilgisi olabilir? Ani FPS düşüşü farklı bir sebepten kaynaklanıyordur.

Ayrıca dendiği gibi bunda Vatan'ın kabahati yok. Kart sorunluysa ve mağaza ilgilenmez ise o zaman suçlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…