AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
.
Bu sistemi aldım fakat bir sorundan dolayı değişim talep ettim onlar iade talebi isteniyor yazdılar ve bunu düzeltemeyeceklerini söylediler tavsiye etmem Vatan'dan asla bir şey almayınız.
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
.
Bu sistemi aldım fakat bir sorundan dolayı değişim talep ettim onlar iade talebi isteniyor yazdılar ve bunu düzeltemeyeceklerini söylediler tavsiye etmem Vatan'dan asla bir şey almayınız.
www.vatanbilgisayar.com
.
Ben de forumlarda duydum bazı Vatanlarda 2. El ürün veriyorlarmış sıfır diye kanıtlamış bazı arkadaşlar da. Hakkınızı almanızı öneririm eğer böyle bırakırsanız herkese böyle yaparlar. Uyarı olarak şu aralar İtopya’dan ürün almayın.
Ben de forumlarda duydum bazı Vatan'larda 2. el ürün veriyorlarmış sıfır diye kanıtlamış bazı arkadaşlar da. Hakkınızı almanızı öneririm eğer böyle bırakırsanız herkese böyle yaparlar. Uyarı olarak şu aralar İtopya’dan ürün almayın.
Vatan bilgisayardan alışveriş yapan çoğu tanıdığım 2.kez alışveriş yapmıyor. Satış sonrası hizmetten memnun kalmıyorlar. Değişim yada geri iadede müşteriyi yoruyorlar. Sattıkları sistemleri de önermiyorum. En iyi biraz daha bütçe artırıp sistem toplamak.
Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapan çoğu tanıdığım 2.kez alışveriş yapmıyor. Satış sonrası hizmetten memnun kalmıyorlar. Değişim ya da iadede müşteriyi yoruyorlar. Sattıkları sistemleri de önermiyorum. En iyi biraz daha bütçe artırıp sistem toplamak.