Vatan hazır sistem nasıldır?

341346

Hectopat
Makaleler
1
Fiyatı uygun gibi geldi tek sıkıntı PSU Rampage. Bu sistemdeki PSU 3 ay beni idare edemez mi iyi bir PSU almak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
.

Bu sistemi aldım fakat bir sorundan dolayı değişim talep ettim onlar iade talebi isteniyor yazdılar ve bunu düzeltemeyeceklerini söylediler tavsiye etmem Vatan'dan asla bir şey almayınız.

Sorun ne

Ben de forumlarda duydum bazı Vatanlarda 2. El ürün veriyorlarmış sıfır diye kanıtlamış bazı arkadaşlar da. Hakkınızı almanızı öneririm eğer böyle bırakırsanız herkese böyle yaparlar. Uyarı olarak şu aralar İtopya’dan ürün almayın.

Teşekkürler

Aida 64 Extreme sistem kararlılık testinde kapanıyor.

Vatan bilgisayardan alışveriş yapan çoğu tanıdığım 2.kez alışveriş yapmıyor. Satış sonrası hizmetten memnun kalmıyorlar. Değişim yada geri iadede müşteriyi yoruyorlar. Sattıkları sistemleri de önermiyorum. En iyi biraz daha bütçe artırıp sistem toplamak.

Evet bende alırken pek memnun değildim fakat kredi kartına taksitte vade farkı olmadığı için mecbur aldım.

Vatanda arkadaşım olduğu için bozdugum telefonu garantiye gönderip sıfırını aldık illaki tanıdık olacak arkadaşlar yoksa yapmıyorlar işinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…