Vatan i3 9100F ve GTX 1650S sistem alınır mı?

Bediirhan

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci olmaya çalışıyorum...
Arkadaşlar sistem bu sizce alınır mı nasıl bir sistem?

Tek kanal RAM ve Rampage kasa, PSU olması kötü olmuş, bunlar değiştirilirse alınabilir. Bu arada hazır sistem alma zorunluluğunuz yoksa bence toplama sistem alın.

Tek kanal RAM ve Rampage kasa, PSU olması kötü olmuş, bunlar değiştirilirse alınabilir. Bu arada hazır sistem alma zorunluluğunuz yoksa bence toplama sistem alın.

Hocam böyle bir bütçe var gördüğünüz ney önerirsiniz?

Fark etmez hocam
Hocam az önce size bir sistem topladım, güvenlik uyarısı deyip siteyi yenile dedi ben de yeniledikten sonra topladığım sistem gitti, telefondaydım o kadar da uğraşmıştım tekrar yapmaya çalışacağım, o sırada siz de konuyu öne çıkartın.
Hocam elimden geldiğince ucuz yerlerden topladım, daha pahalı tuttu. Bu sistemin fiyatı güzel, ancak seçenek varsa RAM'i tek slot yerine 2 slot yapın ve kasayı da değiştirin. Böyle daha sağlıklı olacaktır hayırlı uğurlu olsun. Ama toplama isterseniz benden daha bilgili arkadaşların görmesi için cevapla butonunun yanındaki öne çıkart butonunu kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…