R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #1 Bugün 1. Haftası dolan anakartımı iade etmek istiyorum. İade olmasa dahi başka bir modelle değişmem mümkün mü ?
Bugün 1. Haftası dolan anakartımı iade etmek istiyorum. İade olmasa dahi başka bir modelle değişmem mümkün mü ?
Dincer Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 403 Makaleler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #2 Müşteri Hizmetleri - Vatan Bilgisayar Bu linke bakarsanız daha açıklayıcı ve bir sorun çıkartırlarsa orda burdaki maddeleri söylersiniz.
Müşteri Hizmetleri - Vatan Bilgisayar Bu linke bakarsanız daha açıklayıcı ve bir sorun çıkartırlarsa orda burdaki maddeleri söylersiniz.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 24 Ağustos 2014 #3 7 gün içinde mazeretsiz iade edilebilir. 7. günü dolmuş artık iade edilemez. Ama ben yine de görüşmenizi öneririm.
7 gün içinde mazeretsiz iade edilebilir. 7. günü dolmuş artık iade edilemez. Ama ben yine de görüşmenizi öneririm.