Vatan iade deneyiminiz nasıl?

Mediamarkt bu konularda daha başarılı bence. Vatan çalışanları soğuk müşteriyi azarlıyorlar ürünü almadan deneyemiyorsun.

Mediamarktte istediğini yapıyorsun. İade konusunda da ben webden aldığım ürün çizik çıktığı için mağazasına gidip yenisiyle değiştirdim mesela.

Mağazadan alınca iade almıyorlar hocam çok ısrar edince hediye çeki veriyorlar ama internetten alırsan mecbur iade alacaklar yasa gereği.

Mağazadan alınca iade almıyorlar hocam çok ısrar edince hediye çeki veriyorlar ama internetten alırsan mecbur iade alacaklar yasa gereği.

Hocam bana telefon da üründe sorun olması halinde iade alıyoruz kurulum yapılmış ürünlerde anca bu şekilde alıyoruz dediler ürün TV.

Hangi ürünleri soruyorsunuz? Fark edebilir.

Televizyon.

MediaMarkt bu konularda daha başarılı bence. Vatan çalışanları soğuk müşteriyi azarlıyorlar ürünü almadan deneyemiyorsun.

MediaMarkt'te istediğini yapıyorsun. İade konusunda da ben webden aldığım ürün çizik çıktığı için mağazasına gidip yenisiyle değiştirdim mesela.

Hayat da almam bir daha vatan üzerinden bir şey zaten şu olayda beni mağdur etmesinler yeter ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı