S SchwaniZ Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 62 24 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar merhaba Vatan en son aralıkta KDV indirimi yapmış yakında yapma ihtimali var mıdır? Vatan ne zaman KDV indirimleri yapıyor. Bilgisi olan arkadaş aydınlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2020
Arkadaşlar merhaba Vatan en son aralıkta KDV indirimi yapmış yakında yapma ihtimali var mıdır? Vatan ne zaman KDV indirimleri yapıyor. Bilgisi olan arkadaş aydınlatabilir mi?
EGPArtyom Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #2 Bu bilgi banada lazım beklemedeyim.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.774 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #3 1 hafta önce yapıldı. Günde birkaç kez girip bakmaniz gerekiyor. Çünkü çalışanlara bile bir gün önceden söyleniyor.
1 hafta önce yapıldı. Günde birkaç kez girip bakmaniz gerekiyor. Çünkü çalışanlara bile bir gün önceden söyleniyor.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.902 Makaleler 13 Çözümler 705 24 Şubat 2020 #4 Bilmemizin imkanı yok. Çalışanlarına bile söylemiyorlar. Her ay yapıyorlar, takip et.
S SchwaniZ Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 62 24 Şubat 2020 #5 Pwieh dedi: 1 hafta önce yapıldı. Günde birkaç kez girip bakmaniz gerekiyor. Çünkü çalışanlara bile bir gün önceden söyleniyor. Genişletmek için tıkla... hocam 1 hafta demişsinizde sürekli bakıyorum denk gelmedi benim dedim %18 kdv indirimi
Pwieh dedi: 1 hafta önce yapıldı. Günde birkaç kez girip bakmaniz gerekiyor. Çünkü çalışanlara bile bir gün önceden söyleniyor. Genişletmek için tıkla... hocam 1 hafta demişsinizde sürekli bakıyorum denk gelmedi benim dedim %18 kdv indirimi
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #6 Ben de bekliyorum. Anakart, ekran kartı ve SSD'yi henüz almadım.
S SchwaniZ Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 62 24 Şubat 2020 #7 Emre C dedi: Bilmemizin imkanı yok. Çalışanlarına bile söylemiyorlar. Her ay yapıyorlar, takip et. Genişletmek için tıkla... hocam valla her ay demişşinizde en son aralıkta yapmışlar kdv inşallah yakında yaparlarda almak istediğim parçalar var 9544 dedi: Ben de bekliyorum. Anakart, ekran kartı ve SSD'yi henüz almadım. Genişletmek için tıkla... ayn hocam kasa ve psu var kdv olsunda zam gelmeden pc toplamak istiyorumya
Emre C dedi: Bilmemizin imkanı yok. Çalışanlarına bile söylemiyorlar. Her ay yapıyorlar, takip et. Genişletmek için tıkla... hocam valla her ay demişşinizde en son aralıkta yapmışlar kdv inşallah yakında yaparlarda almak istediğim parçalar var 9544 dedi: Ben de bekliyorum. Anakart, ekran kartı ve SSD'yi henüz almadım. Genişletmek için tıkla... ayn hocam kasa ve psu var kdv olsunda zam gelmeden pc toplamak istiyorumya
EGPArtyom Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #8 Tüm ürünlerde %18 kdv indirimi en son aralıkda yapıldı diye biliyorum 1 hafta önce sadece belirli ürünlerde o zaten gereksiz bir indirim.
Tüm ürünlerde %18 kdv indirimi en son aralıkda yapıldı diye biliyorum 1 hafta önce sadece belirli ürünlerde o zaten gereksiz bir indirim.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Şubat 2020 #9 Pwieh dedi: 1 hafta önce yapıldı. Günde birkaç kez girip bakmaniz gerekiyor. Çünkü çalışanlara bile bir gün önceden söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Emre C dedi: Bilmemizin imkanı yok. Çalışanlarına bile söylemiyorlar. Her ay yapıyorlar, takip et. Genişletmek için tıkla... Şimdi hangi bilgi doğru? Çalışanlara 1 gün öncesinden söyleniyor mu söylenmiyor mu?
Pwieh dedi: 1 hafta önce yapıldı. Günde birkaç kez girip bakmaniz gerekiyor. Çünkü çalışanlara bile bir gün önceden söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Emre C dedi: Bilmemizin imkanı yok. Çalışanlarına bile söylemiyorlar. Her ay yapıyorlar, takip et. Genişletmek için tıkla... Şimdi hangi bilgi doğru? Çalışanlara 1 gün öncesinden söyleniyor mu söylenmiyor mu?
EGPArtyom Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #10 Çalışanlara 1 gün öncesinden söylüyorlar diye biliyorum. Tortue dedi: Şimdi hangi bilgi doğru? Çalışanlara 1 gün öncesinden söyleniyor mu söylenmiyor mu? Genişletmek için tıkla...
Çalışanlara 1 gün öncesinden söylüyorlar diye biliyorum. Tortue dedi: Şimdi hangi bilgi doğru? Çalışanlara 1 gün öncesinden söyleniyor mu söylenmiyor mu? Genişletmek için tıkla...