Vatan mı, İnceHesap mı?

Metehan Atik

Hectopat
Merhabalar öncelikle, bir sistem toplayacağım ve bu sistemde bir kararsızlık yaşadım. Evimizin dibinde Vatan Bilgisayar var başta buradan toplamayı düşünmedim ama sonra İnceHesap ile arasında 300 TL fiyat farkı olduğunu gördüm. Vatan bana daha bilindik geldiği için oradan toplamaya karar verdim. Size sorum şu aradaki farka değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnventus. Satış sonrası gerçekten destek istiyorsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne vatan ne media mark ne de teknosa,gidin internetten alın ne alıcaksanız.
Media marktan mause aldım bozuk çıktı, 2 gün sonra götürdüm kutusu açıldığı için iade alamıyoruz dediler. (Faturanın arkasınada yazmışlar bunu.) Media markt'ı araştırdım ülkemizde iade konusunda avrupa ülkelerine göre biraz daha sıkıntı yaşatıyormuş.
Onun için internetten alın beğenmezsen, arızalı çıkarsa, 14 gün içinde iade edebilirsin.O günden sonra bu mağazalara gidip pil bile almadım bundan sonrada almam. 2020 ye giriyoruz internet varken bu mağazalardan bişey alınmaz.

Kesinlikle İncehesap KDV indirimi olmadığı sürece Vatan'ı tavsiye etmiyorum.

İncehesap, Çin'li dandik markaları iyi markalarmış gibi sunup hemen hemen her sisteminde kullandırtan bir mağaza. Vatan'da da Rampage aynı. Yine bazı ürünleri güzel fiyatta olabiliyor. Vatan'da pahalı ama İncehesap daha mantıklı doğru ürünler ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…