Vatan montaj yapar mı?

kte4optik

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sistemi ayarladım. Ama bu sistemi vatan mı topluyor? Yoksa biz mi? Eğer vatan topluyorsa nasıl oluyor internet üzerinden mi sipariş veriyim yoksa mağazaya mı gidiyim? Beni bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim ?

Bende Topkapı'daki Vatan'a gidip toplattıracağım bilgisayarı. Sanırım internetten verince monte edilmiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazadan parçaları söylüyorsun onlar montajini yapıp, sana teslim ediyolar. Ama internetten alırsan parça parça gelir.

Peki fiyat farkı oluyor mu?

Teknobiyotik sitesinde PC sihirbazında montaj yapıp gönder diye bir seçenek var 20 dolar fazla veriyorsun galiba. Ama Vatan'ı bilemem.

Ben de sistemi aldığımda onlara toplattıracaktım baktım acele ediyorlar, sırada bekleyen müşteriler var, aman dedim acele toplanan sistemden hayır gelmez. Technopat sistem toplama videoları yardımıyla kendim topladım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Ben gittiğimde sinek avlıyorlardı. Adamla birlikte yarım saati aşkın sürede yavaş yavaş topladık.

Bazı ürünler internete özel fiyatlı olduğundan mağazada daha pahalı olabilir. Gittiğim şubede parçaları topladılar ve kablo yönetimi de yapılmıştı. Eğer kendine çok güvenmiyorsan onlara toplat derim. Bu arada başında durup izlemek nasıl oluyor onu anlamadım ? Ben sorduğumda montaj bölümüne müşterileri almıyoruz demişlerdi. Tabi montajın kalitesi mağazadan mağazaya değişir.

Onlar yoğunlukta öyle demişlerdir. Ben gittiğimde bir bilgi seli yaşattım adamlara o yüzden benim girmeme bir şey demediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…