Vatan montaj yapar mı?

Tamam. Ama nasıl yanlarında duracağım? Nerede topluyorlar ki? Sen nasıl yanlarında durdun toplarlarken?

Vatan montaj yapıyor, aldığınız ürünleri faturalı bir şekilde Vatan'a götürün ve montaj yapılırken başlarında durunuz ücretsiz şekilde montaj yapıyorlar. Bu konuma [Alındı] GTX 780 Sistem | Technopat Sosyal bakabilirsiniz, Vatan montajı yaptı. Güzel bir montaj oldu tek hatası ; Ram'leri Anakart kitapçığına bakmadan takması oldu, onuda kendim düzelttim zaten.

Kardeş parçaları teker teker internetten alıp vatanda mı toplattın ? Öyle oluyor mu ?

Kardeş parçaları teker teker internetten alıp vatanda mı toplattın ? Öyle oluyor mu ?

Eğer vatan ın internet sitesinden alırsan bütün parçaları, faturayla birlikte mağazaya gidip toplattırabiliyorsun diye biliyorum.

Eğer vatan ın internet sitesinden alırsan bütün parçaları, faturayla birlikte mağazaya gidip toplattırabiliyorsun diye biliyorum.
Parçaları teker teker alsam peki? Aradan biraz zaman geçse yine toplarlar mı ?

Parçaları teker teker alsam peki? Aradan biraz zaman geçse yine toplarlar mı ?

Orasını bilmiyorum, bende birinden duymuştum. Vatan mağazasına gidip bir sorun isterseniz.

İnternetten alsanız bile, Vatan'a gidip montaj yaptırabilirsiniz.

En hayırlısı Vatan'a gidip sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…