Vatan OEM hazır sistemlere montaj yapıyor mu?

Riadein

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, Vatan'dan bir sistem alacağım 3 yıldır bir sistem almayı planlıyorum sonunda Vatan'dan almaya karar verdim. Acaba OEM hazır sistemlere montaj yapıyorlar mı onu merak ettim ve ayrıca mağazalarına gidemiyorum onu da göz önünde bulunarak cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanı tavsiye etmem Vatan'dan o kadar sıkıntı yaşıyorum ki anlatamam müşteri hizmetleri doğru düzgün cevap vermiyor 23.05'den beri bekliyorum kargoda bile değil sistem. Ama alacaksan montaj yapıyorlar tabi ki sadece ekran kartını ayrı gönderiyorlar Anakarta hasar vermesin diye.

Almanı tavsiye etmem Vatan'dan o kadar sıkıntı yaşıyorum ki anlatamam müşteri hizmetleri doğru düzgün cevap vermiyor 23.05'den beri bekliyorum kargoda bile değil sistem. Ama alacaksan montaj yapıyorlar tabii ki sadece ekran kartını ayrı gönderiyorlar anakarta hasar vermesin diye.

Evet sürekli bir sıkıntısı olduğu söyleniyor bende Vatan'dan almaktan vazgeçtim ama bana bilgisayarın hızlı gelmesi için Vatan'ı tavsiye ediyordum biraz da çünkü bu virüs sürecinde 2 günde kargo olduğu söyleniyor sitelerinde. Şimdiyse de stok yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı