Vatan OEM sistemler nasıl?

Sercan7211

Kilopat
İnternetten bu bilgisayarı sipariş vermeyi düşünüyorum fiyatı da uygun geldi ama bir çok yerde OEM ürünler 2. El oluyor tarzı yorumlar gördüm.
Güvenilir mi sizce almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi bir şey alınabilir.
Attığınız sistemde kasa ve PSU Everest kullanılmış, hadi kasa o kadar kötü durmuyor da PSU Everest olunca gram güvenesim gelmiyor, kalitesiz marka.
PC için toplam bütçeniz nedir? Daha iyi bir şey önereyim.
Eğer Vatan'dan olması şartsa şu PC'ler daha iyi:
1- AMD R5 2600-ASUS TUF-GTX1660TI-O6G-PRIME B450M-K-OCZ 480GB SSD-GSKILL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar
2- INTEL I5 9400F-ASUS TUF GTX1660TI-O6G-TUF H310M PLU-OCZ 480GB SSD-GSKILL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar

PSU'yu değiştirebilirim sonradan endişeli olduğum konu OEM olması.OEM hakkında pek fazla bir şey bilmiyorum bazı yerlerde 2.el ürün diyolar bazı yerlerde sıfır ürün diyolar.

PSU'yu değiştirebilirim sonradan endişeli olduğum konu OEM olması.OEM hakkında pek fazla bir şey bilmiyorum bazı yerlerde 2.el ürün diyolar bazı yerlerde sıfır ürün diyolar.
Hayır 2. el değil, sıfır ürünler ile toplama PC yapıyorlar. Attığım sistemler daha iyi kasa ve PSU yönünden, attıklarımı tercih edin illa Vatan'dan alacaksanız.

Peki OEM sistemlerin fiyatları neden daha ucuz?
Parça parça almak yerine toplama aldığınız ve kampanyalı olduğu için. Yani parçaların 2. el olma gibi bir durumu veya tamir görmüş ürünler olma olasılığı yok. Gittiğinizde sıfır kutulardan çıkartıp toplayıp verecekler size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…