HighTechLowLife Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 550 Çözümler 1 11 Mayıs 2020 #1 Bugün yasak kalktı ve mağaza AVM gibi yerler açıldı diye biliyorum. Telefonlara cevap vermiyorlar ve mağaza da bana uzak, ikilemde kaldım. Görenbilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2020
Bugün yasak kalktı ve mağaza AVM gibi yerler açıldı diye biliyorum. Telefonlara cevap vermiyorlar ve mağaza da bana uzak, ikilemde kaldım. Görenbilen var mı?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 11 Mayıs 2020 #2 Vatan Bilgisayar hâla kapalı.
EnesKeser Kilopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #3 Kapalı hocam dün konuştum ne zaman açılacağı da belli değil.
Artex Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 289 11 Mayıs 2020 #4 Web sitesinden alışveriş yapmanızı öneririm kapıya teslimat var diye biliyorum kendinizi riske atmayın.
Web sitesinden alışveriş yapmanızı öneririm kapıya teslimat var diye biliyorum kendinizi riske atmayın.
Faceles Decapat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 115 Makaleler 1 11 Mayıs 2020 #5 Sabah arkadaşımla konuştum 1 haziran itibari ile açılacak
HighTechLowLife Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 550 Çözümler 1 11 Mayıs 2020 #6 Ekran kartı alacağım da sadece mağazada var İnternet üzerinden satın almak istemiyorum.
Artex Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 289 11 Mayıs 2020 #7 HighTechLowLife dedi: Ekran kartı alacağım da sadece mağazada var İnternet üzerinden satın almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Web üzerinden indirimleri oluyor ve vatanda daha pahalı oluyor ekran kartı gibi bileşenler başka yerden almayı düşünemez misiniz ?
HighTechLowLife dedi: Ekran kartı alacağım da sadece mağazada var İnternet üzerinden satın almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Web üzerinden indirimleri oluyor ve vatanda daha pahalı oluyor ekran kartı gibi bileşenler başka yerden almayı düşünemez misiniz ?
HighTechLowLife Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 550 Çözümler 1 11 Mayıs 2020 #8 Artex dedi: Web üzerinden indirimleri oluyor ve vatanda daha pahalı oluyor ekran kartı gibi bileşenler başka yerden almayı düşünemez misiniz ? Genişletmek için tıkla... Kargo firmalarına güvenemiyorum 4 bin küsür para verip rezil olmak var.
Artex dedi: Web üzerinden indirimleri oluyor ve vatanda daha pahalı oluyor ekran kartı gibi bileşenler başka yerden almayı düşünemez misiniz ? Genişletmek için tıkla... Kargo firmalarına güvenemiyorum 4 bin küsür para verip rezil olmak var.