Parça bakarken vatanbilgisayarın diğer sitelerden daha pahalı olduğunu gördüm.
Bazı parçalarda bu fark ayyuka çıkıyor. Bir sistemde nerdeyse 500 tl fark oluşabiliyor.
Bunun sebebi hakkında bilgi verebilecek varmı vatan parçalar garanti mevzusundan mı bu kadar pahalı.
Sistem Toplayacam ucuz siteden almak istiyorum ama vatana daha çok güveniyorum.
Bi yol gösterin arkadaşlar.
Herkes vatanı referans gösteriyor ondan. Aradığın parçalar en ucuz neredeyse ordan al.
Vatanın garantisi anca şöyle olur, sen onlara teslim edersin onlar da gerekli yere teslim eder. Yoksa vatanın garantiyle falan ne işi olur ya. Adamlar tüccar, tamirci değil ki.
Evet eksenbilgisayarı @Sasha UKR arkadaşımda önermişti siteyi inceledim fiyat yönünden gayet uygun.
Ama Bütün Ürünlerin Garanti Kısmına baktığımda boş görünüyor. Yani garantileri büyük ihtimalle yok.
Evet eksenbilgisayarı @Sasha UKR arkadaşımda önermişti siteyi inceledim fiyat yönünden gayet uygun.
Ama Bütün Ürünlerin Garanti Kısmına baktığımda boş görünüyor. Yani garantileri büyük ihtimalle yok.
Eksen ucuz ama bir o kadar da sıkıntılı. Arkadaşım ram aldı, bozuk çıktı ram. Hâlâ değişim yapmadılar, oyalıyorlar. Vatan' da en azından birebir muhatap buluyorsun.