R9 260 alacaktim. Subede alacagim karttan sadece 1 tane kalmis ve bandrolu acilmis koli bandi ile bantlanmis. Neden boyle oldugunu sordugumda denemek icin actiklarini soylediler. Karti satmak icin ustediler ama almadim.
Muhtemelen birinin iade ettigi karti bana itelemeye calistilar.
Alınmaz, o teşhir ürünüdür. Genellikle bozuk olan ürünleri teşhir ürünü diye rafa koyarlar. Büyük ihtimal kartı aldığında bozulacaktır ve vatana götürdüğünde 'Biz bunu bilmiyoruz, biz asla müşterilerimizi teşhir ürünü satmayız' derler. En sonunda hem paran gitmiş, hem kafan gitmiş olarak evine dönersin. Faturan olduğu için belki davada kazanırsın ama belli olmaz.
Alınmaz, o teşhir ürünüdür. Genellikle bozuk olan ürünleri teşhir ürünü diye rafa koyarlar. Büyük ihtimal kartı aldığında bozulacaktır ve vatana götürdüğünde 'Biz bunu bilmiyoruz, biz asla müşterilerimizi teşhir ürünü satmayız' derler. En sonunda hem paran gitmiş, hem kafan gitmiş olarak evine dönersin. Faturan olduğu için belki davada kazanırsın ama belli olmaz.
@_Muhammed_ evet, memnunum. GTA 5'de yüksek ve çok yüksek ayarlarda oynadım. PCdepodan alabilirsin. Ama yeni konu açıp beni etiketlersen daha fazla inceleme yazarım.