Vatan PC'den Kutusu Açılmış Ekran Kartı Alınır mı?

Daha fazla  
R9 260 alacaktim. Subede alacagim karttan sadece 1 tane kalmis ve bandrolu acilmis koli bandi ile bantlanmis. Neden boyle oldugunu sordugumda denemek icin actiklarini soylediler. Karti satmak icin ustediler ama almadim.
Muhtemelen birinin iade ettigi karti bana itelemeye calistilar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, o teşhir ürünüdür. Genellikle bozuk olan ürünleri teşhir ürünü diye rafa koyarlar. Büyük ihtimal kartı aldığında bozulacaktır ve vatana götürdüğünde 'Biz bunu bilmiyoruz, biz asla müşterilerimizi teşhir ürünü satmayız' derler. En sonunda hem paran gitmiş, hem kafan gitmiş olarak evine dönersin. Faturan olduğu için belki davada kazanırsın ama belli olmaz.

Alınmaz, o teşhir ürünüdür. Genellikle bozuk olan ürünleri teşhir ürünü diye rafa koyarlar. Büyük ihtimal kartı aldığında bozulacaktır ve vatana götürdüğünde 'Biz bunu bilmiyoruz, biz asla müşterilerimizi teşhir ürünü satmayız' derler. En sonunda hem paran gitmiş, hem kafan gitmiş olarak evine dönersin. Faturan olduğu için belki davada kazanırsın ama belli olmaz.
Laptobundan memnun musun?

O kadar para vericen ama açılmış ürün kullanıcan. Ben başka şubelere bakmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı