Vatan RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Hocam bu arada siz ne tür oyunlar oynarsınız ona göre başka stokta olan sistemler önereyim
Hocam valla genelde online oynuyorum. Şuan War Thunder oynuyorum. Bazen hikayeli oyunlar da oynuyorum hiç belli olmuyor.

CL16 ve G.Skill çip anlamında Corsair'den sonra en iyi üretici.
Diğer ürünü sonradan gördüm hocam. O farkı verip marka değişimi yaparım muhtemelen.

Üst modelden kastınız nedir hocam? İşteyim çok detaylı incelemedim. 2x16 yapmayı düşünüyordum.

G.Skill 8 GB (1x8GB) Ripjaws V Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Tek Modül RAM olanı diyorum. 32 yapacaksanız biraz fazla olur diye düşünüyorum. Sadece oyun için kullanacaksınız değil mi?

CL16 ve G.Skill çip anlamında Corsair'den sonra en iyi üretici.
Hocam benim SSD Corsair
Ram ise G.Skill 2*16 RGB şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı ve gerçekten performanslari çok iyi

G.Skill 8 GB (1x8GB) Ripjaws V Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Tek Modül RAM olanı diyorum. 32 yapacaksanız biraz fazla olur diye düşünüyorum. Sadece oyun için kullanacaksınız değil mi?
Hocam her şeyi yapıyorum. Yani işim gereği evden çalışmam gerekirse de götürsün beni açıkçası. 32 ye pek kalkışmak istemiyorum hocam. Maaştan sonra belki.

Bu arada 4060 takılı sistemlere yanaşmama sebebim neredeyse evdeki sistemimle aynı performansı vermesi.

Hocam her şeyi yapıyorum. Yani işim gereği evden çalışmam gerekirse de götürsün beni açıkçası. 32 ye pek kalkışmak istemiyorum hocam. Maaştan sonra belki.
Eğer tasarım ile ilgeleniyorsanız 32 alın.

Bu arada 4060 takılı sistemlere yanaşmama sebebim neredeyse evdeki sistemimle aynı performansı vermesi.

4060 ile Ti arasında neredeyse bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…