R RIASis Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Servisi takip etmek istedim mi servis no ve fatura no istiyor ama bana böyle bir şey verilmedi. Ne yapmam lazim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2024
Servisi takip etmek istedim mi servis no ve fatura no istiyor ama bana böyle bir şey verilmedi. Ne yapmam lazim?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.864 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 11 Mart 2024 #2 Size bir adet kağıt veriyorlar ürünü servise verince. Orada yazmakta. Artı 0 Eksi
la Fraise Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 633 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İzmir 11 Mart 2024 #3 Ürünü servise teslim ederken size verdikleri kağıtta yazar. Artı 0 Eksi
KS KS R RIASis Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #4 la Fraise dedi: Ürünü servise teslim ederken size verdikleri kağıtta yazar. Genişletmek için tıkla... Vermediler hatta giderken bir daha sordum belge verecekmisiniz diye hayir dedi dodo61 dedi: Size bir adet kağıt veriyorlar ürünü servise verince. Orada yazmakta. Genişletmek için tıkla... . Ararsam verirlermi no yu Artı 0 Eksi
la Fraise dedi: Ürünü servise teslim ederken size verdikleri kağıtta yazar. Genişletmek için tıkla... Vermediler hatta giderken bir daha sordum belge verecekmisiniz diye hayir dedi dodo61 dedi: Size bir adet kağıt veriyorlar ürünü servise verince. Orada yazmakta. Genişletmek için tıkla... . Ararsam verirlermi no yu
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.864 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 11 Mart 2024 #5 RIASis dedi: Vermediler hatta giderken bir daha sordum belge verecekmisiniz diye hayir dedi . Ararsam verirlermi no yu Genişletmek için tıkla... Normalde vermeleri lazım. O belge olmadan ürünü teslim alamıyorsunuz çünkü. Artı 0 Eksi
RIASis dedi: Vermediler hatta giderken bir daha sordum belge verecekmisiniz diye hayir dedi . Ararsam verirlermi no yu Genişletmek için tıkla... Normalde vermeleri lazım. O belge olmadan ürünü teslim alamıyorsunuz çünkü.
KS KS R RIASis Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #6 dodo61 dedi: Normalde vermeleri lazım. O belge olmadan ürünü teslim alamıyorsunuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Teslim alamıyormuyum ozman niye vermedi ? dodo61 dedi: Normalde vermeleri lazım. O belge olmadan ürünü teslim alamıyorsunuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Çözdüm o attıkları sms de bilgiler varmis artik tasarruf için kağıt vermiyolarmis Son düzenleme: 14 Mart 2024 Artı 0 Eksi
dodo61 dedi: Normalde vermeleri lazım. O belge olmadan ürünü teslim alamıyorsunuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Teslim alamıyormuyum ozman niye vermedi ? dodo61 dedi: Normalde vermeleri lazım. O belge olmadan ürünü teslim alamıyorsunuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Çözdüm o attıkları sms de bilgiler varmis artik tasarruf için kağıt vermiyolarmis