Vatan Studio R5 2600 RTX 2060 sistem alınır mı?

Hocam işlemci ve ekran kartı iyide ram gibi faktöler açısından eksik. Bana göre 1660 Tİ sistem alırsanız çok daha rahat olursunuz.

Hocam Ram 16 GB olarak güncelleyeceğim ancak karttan emin değilim tek fan olması beni korkutuyor oyunlarda düşük FPS alırsam açıkcası psikolojim bozulur istediğim gibi bir performansı alamadım diye.

Ben işin uzmanı değilim benden kat kat bilgili arkadaşlar vardır ancak şunu eklemek isterim.
"ASUS Geforce ROG STRIX RTX 2060 OC Edition" kullanıyorum. Klimasız odada bu Ege sıcaklarında aralıksız açık bilgisayarımda 4-5 saat PUBG oynuyorum. Bugüne kadar 72 dereceyi aşmadı. Ekran kartını güzel seçin derim.

Hocam senin kart buna göre baya iyidir,ben tek fan diye çok takıldım açıkcası
Ben işin uzmanı değilim benden kat kat bilgili arkadaşlar vardır ancak şunu eklemek isterim.
"ASUS Geforce ROG STRIX RTX 2060 OC Edition" kullanıyorum. Klimasız odada bu Ege sıcaklarında aralıksız açık bilgisayarımda 4-5 saat PUBG oynuyorum. Bugüne kadar 72 dereceyi aşmadı. Ekran kartını güzel seçin derim.

hocam ultra ayarlarda kaç fps alıyorsun PUBG de ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı