Vatan veya MediaMarkt'tan 3500 TL'ye Monitör Dahil Sistem

uguratakan

Megapat
Yer
visor01 @ istikram.
Daha fazla  
Meslek
Mobil Uygulama Geliştirici
Taksit ile alabileceğimiz mümkünse Vatan'dan ya da Mediamarkt'tan 3500 TL mönitor dahil sistem önerisi bekliyorum. Yarın akşam alacağız.
Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacınız nedir? Oyun için alınacaksa oynamak istediğiniz oyunlar nedir?
Monitörün büyüklüğüne karar verdiniz mi?
Mediamarkt, Türkiye'nin en pahalı elektronik mağazası. İndirimli fiyatları bile piyasa fiyatının çok üstünde.

Kullanım amacınız nedir? Oyun için alınacaksa oynamak istediğiniz oyunlar nedir?
Monitörün büyüklüğüne karar verdiniz mi?
Mediamarkt, Türkiye'nin en pahalı elektronik mağazası. İndirimli fiyatları bile piyasa fiyatının çok üstünde.
Ellerinde kalmış eski nesil donanımları birleştirip indirim adı altında satıyorlar. Kendi başınıza hazır sistem almayın.
Kullanım amacı genel oyun. Eski nesil olanı ayırt edebiliyoruz. Kafamda şöyle bir sistem toparladım ama bin bilsen de bir bilene danışmak lazım diyerekten buraya açtım konuyu planladığım sistem bu, RAM konusunda biraz tereddütteyim henüz.
İşlemci:G4560> 436 (Vatan)
Anakart:H110M> 372 (Vatan)
RAM:GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 2133Mhz CL15 1.2V Tek Modül Ram > 332 (Vatan)
Ekran kartı:Sapphire RX570 PULSE ITX GDDR5 4GB 256Bit > 900TL (Vatan)
HDD: SEAGATE 500GB HDD> 270TL (MediaMarkt)
KASA:153TL (MediaMarkt)
PSU: FSP HEXA 500W > 317TL (Vatan)
Monitör:ASUS 21,5" VA229H 5ms 60Hz >662TL (Vatan)
Güncelleme ben bunları yazarken Adanadaki son G4560 da satılmış. :(

Son düzenleme:
H110M ölü yatırım olur. Intel 8. veya 9. nesil ya da AM4 üzerine kurun sistemi.
Tavsiyem APU(Ryzen 5 2400G) sistem kurup, 2-3 ay sonra ekran kartı takviyesi yapmanız olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AM4 üzerine sistem kurmak düşük bütçede bana kalırsa en mantıklısı. Orta ve alt segment de AMD çok güzel işler başarıyor. Yanında bir de freesync monitör tadından yenmez :)

Ryzen 3 1300x veya 2400G işlemci olarak olabilir. Ekran kartı RX 570 gayet mantıklı.
Ayrıca 1TB harddisk her yerde 200-300 TL arası mediamark'ta gerçekten 500GB olanı bu fiyata mı satıyorlar. İnanılır gibi değil.

Ryzen 3 1300x veya 2400G işlemci olarak olabilir. Ekran kartı RX 570 gayet mantıklı.
Ayrıca 1TB harddisk her yerde 200-300 TL arası mediamark'ta gerçekten 500GB olanı bu fiyata mı satıyorlar. İnanılır gibi değil.
kart ile pos cihazından taksit yaptıracağız o yüzden böyle şeylerle uğraşıyoruz yoksa vatana uğramam bile. Resimdekini toparlayabildim şuanlık sadece Kasa ve PSU sıkıntı kaldı bir tek

378409

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı