Vatan vs İncehesap

VATAN vs İNCEHESAP

• VATAN

• İNCEHESAP

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

5WalterBishop8

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Yukarıdaki belirttiğim sitelerin birinden hazır sistem alacagım. Sizce hangi site daha güvenilir veya daha ucuz? Siz olsanız hangisinden alırsınız?

Kendiniz toplarsanız daha uyguna gelebilir. Bence öyle yapın. Bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz. Eğer illa hazır sistem alacağım derseniz, iki firmada güvenilir. Nerede daha uygunsa oradan alın. Büyük ihtimal İnceHesap daha uygundur.

Ucuz olarak İncehesap kesinlikle. İkisi de güvenilir yıllarıdır piyasadalar. 2. soruya gelirsek Gaming gecesi ve tamamen sistem parçaları için kurulan bir şirket olduğu için İncehesap'dan alırdım.

Öncelikle herkese merhabalar. Yukarıdaki belirttiğim sitelerin birinden hazır sistem alacagım. Sizce hangi site daha güvenilir veya daha ucuz? Siz olsanız hangisinden alırsınız?
İkisinden de büyük tutarda alışveriş yaptım ve ikisinde de sorun yaşamadım. Ucuzluk olarak normalde İncehesap çok daha iyi. Tabi Vatan KDV indirimi yaparsa o daha uygun olabilir 😀

İncehesap. Çünkü vatanda çok daha pahalı olan bir ürünü incehesapta daha ucuza bulabiliyorsunuz. Hemde fiyatlar arasında genelde çok fark oluyor. Vatandan hiç alışveriş yapmadım. Fakat dikkat ederseniz ben hizmetten bahsetmiyorum. Fiyatlara göre konuşuyorum. İncehesaptan bugüne kadar 3 tane alışverişim oldu. Hiçbiri hasarlı veya yavaş gelmedi. Tam zamanında kargolanıp tam zamanında elime ulaştı. İleride de incehesaptan alışveriş yapacağım zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı