Vatana anakart iade edilir mi?

ali2101

Centipat
Daha fazla  
Vatandan aldığım anakart RX580'ni çalıştırıyor fakat RX 6600 çalıştırmıyor. A320M Pro MSI 6 ay oldu yaklaşık iade etme şansım vs var mıdır veya yüksek modelini isitiyip para verme? BIOS problemi yok bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ay olduysa iade edemezsiniz, en fazla garantiye verirsiniz orada da sorun çıkarsa ya parasını geri alırsınız, ya da aynı modeli verirler. Anakarttan ziyade, sorun ekran kartında gibi geldi bana.

Anakartın sorunlu olduğu kanısına nasıl vardınız? Sorun olsa RX580'de çalışmaz.

Çünkü başka bilgisayarda çalışıyor

6 ay olduysa iade edemezsiniz, en fazla garantiye verirsiniz orada da sorun çıkarsa ya parasını geri alırsınız, ya da aynı modeli verirler. Anakarttan ziyade, sorun ekran kartında gibi geldi bana.
Verip üst modelini alamayız öyle değilmi çünkü ekran kartımı çalıştırmıyor

Çünkü başka bilgisayarda çalışıyor.

Anakartta sorun olsa niye RX580'i çalıştırsın? BIOS sürümü güncel mi? Güncel değilse, güncelleyip dener misiniz?

Verip üst modelini alamayız öyle değil mi çünkü ekran kartımı çalıştırmıyor.

Firmalar enayi mi üst modeli versin? İsterseniz garantiye verin, sorun çıkarsa aynı modeli veya para iade talebi oluşturabiliyorsunuz.

Ama dediğim gibi, sorun bence ne anakartta ne de ekran kartında.

Parasını vericeğim tabikide fazlasını bizde ahmak değiliz

Ayrıca BIOS sorunu değil belirtmiştim

Anakartta sorun varsa RX580 nasıl çalışıyor? Hiç bunu düşünüp mantıklı bir sebep buldunuz mu?

Kral bilgisayarcı bile anlamadı emin ol hem ekran kartı tam oturmuyor bu anakarta çok bastırman gerekiyor bilgisayarcı bile çözemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…