Vatan'a Güvenebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer montaj seviyen 0 ise benim gibi vatana montaj yaptırabilirsin ben yaptırdım ve sıkıntı çıkmadı. Sadece dikkat etmen gereken çok yoğun bir vatan şubesine gitme yoğunluktan dolayı sıkıntı çıkabilir arkadaşların dediği gibi.

Ben Vatanın Bursa şubesinde yaptırdım, montajı yapan eleman çok titiz çalışmış. Kablo saklaması harika. Hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Ama her şubede aynı titizlik olur mu bilmem :)

3 - 4 tane montaj videosu izleyebilirsin. Tecnopath'ın youtube kanalında bolca var.

Alanya vatan bilgisayara toplatabilirsin. Özellikle Ahmet diye bir çalışan var adamın topladığı sistemleri çok beğeniyorum. Daha önce 2 kez toplattım hiç bir sorun olmadı. Ahmet bey'de Technopat bu arada :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın montajı vatan'a yaptırma, göz göre göre arızalı ekran kartını takmışlardı bana. Değiştirdik, bir üst modelini taktık deyip kandırmışlardı. Montajı kendiniz yapınız ve seçtiğiniz malzemeleri alırken kontrol ediniz. Bir başka müşterinin arızalı diye getirip raflara konulan malları almayınız. Ben montajı mersin vatan bilgisayarda yaptırmıştım. Duyurulur...

Yorumlariniz icin tesekkurler, sanirim kendim yapmaya calisacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı