Vatanbilgisayar.com'da Siparişlerim Sekmesi Görüntülenemiyor

Barış Can KURT

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar dün vatan bilgisayarın web sitesinden bir hard disk siparişi verdim. Havale olarak ödemeyi seçmiştim. Havaleyi sipariş verdikten hemen sonra gerçekleştirdim. Dekontu da mail yoluyla sipariş numaramla birlikte belirttikleri adrese gönderdim. Fakat sitede siparişlerim sekmesi bir türlü görüntülenmiyor, ekran sürekli fotoğrafta olduğu şekilde yükleniyor halinde kalıyor. 444 56 56 numarasını aradığımda web tarayıcınızı güncelleyin denildi. Benim kullandıklarım zaten güncel ve emin olmak için her türlü işletim sisteminden farklı (güncel) tarayıcılarla denedim fakat sorunum çözülmedi. Aynı sorunu yaşayanlarınız varsa lütfen yardımcı olun. Windows 7, Windows XP, Android ve Linux üzerinde Firefox, Chrome, Chromium, Opera (hepsi en güncel sürüm) tarayıcıları ile bu sorunla karşılaşıyorum.

Herkeste olan bir sorun. Bende servis takibi yapamıyorum. Aynı sendeki gibi kalıyor.

Böyle bir sorunun herkeste olduğunu öğrenmem iyi oldu. Firmanın "Öyle bir sorun yok." tavrı iş etiği ile hiç bağdaşmıyor. Müşteriyi durduk yere strese sokacaklarına; "Bir arıza mevcut, gidermeye çalışıyoruz." falan deseler en azından kendimizde sorun aramaya çalışmayız.

Aynı sorun bendede var aldığım ekran kartını göremiyorum.

Ben geçtiğimiz cuma günü sipariş verdim, sipariş durumunu göremediğim için mesaj attım. İlk önce siparişiniz iptal edildi dediler, ardından hazırlanıyor diye mesaj attılar. Nasıl bir düzen işliyor anlamış değilim.

Barış kardeşim bu gün 7 bin tl lik sipariş verdim ve senin ekran gibi gözüküyor nasıl görücez düzelticez başından geçmiş anlatırmısın.

Benim sipariş Öle azda değil telefon açtım ordan bile göremedi ise :S yarın arayıp birdaha kontrol ettirecem . olmazsa bir mağazadaki müsteri hizmetlerine gideceğim böle olmazki

Ürün elime bugün ulaştı. Siteden bakamama sorunu herkeste mevcut. Telefonla müşteri hizmetlerini arayarak durumu öğrendim. Hafta içi 09:00da ararsanız hiç sıra olmadan direk konuşabilirsiniz. Aksi halde en az 15 kişi bekliyorsunuz ve sağlam fatura geliyor.

@Barış Can KURT kardeşim ben telefonda 23 kişi bekledim ulaştım tüm bilgileri verdim ve gene ürünümü bulamadı siparişten 3 saat sonra aramıştım kısa sürede sipariş veridğim içinmi birde ben izmirdeyim sen nerde oturuyorsun ve sana kaç günde geldi birde siparişini telefondan sorgulattıgında buldularmı . bu konuda yardımcı olursan bana çok sevinirim

hocam bana yardımcı olurmsun birde yeniyim sitede mesaj atarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…