Vatanbilgisayar-OEM R5 5600 RX 6700 XT sistem nasıldır?

Kasa ve PSU dışı iyi. (Kasa ve PSU iyi marka değil.)

Güzel hayırlı olsun

Teşekkür ederim anakartı B550 yapıp aldım 16000'e geldi şu an en uygunu bu galiba piyasada olanlar arasında elimde kasa ve PSU var onları değiştirip kullanacağım.

Teşekkür ederim anakartı B550 yapıp aldım 16000'e geldi şu an en uygunu bu galiba piyasada olanlar arasında elimde kasa ve PSU var onları değiştirip kullanacağım.
Hayırlı olsun, güzel sistem. Anakarti degistirmeniz iyi olmuş. Güle güle kullanin.

Hayırlı olsun, güzel sistem. Anakarti degistirmeniz iyi olmuş. Güle güle kullanin.

Sağ olun ama bir sorum daha var elimde Dragos kasa ve 750W güç kaynağı var bu sistemi bu kasaya takmayı düşünüyorum sonuçta biri Power Boost biri Dragos sizce hangisi.

Burada RAM'ler dual kit olarak satılmıyor. 2x8 şeklinde takılacak aynı markadan. Çift kanal teknolojisi çalışmayabilir. Emin değilim.

Burada RAM'ler Dual kit olarak satılmıyor. 2x8 şeklinde takılacak aynı markadan. Çift kanal teknolojisi çalışmayabilir. Emin değilim.

Bana çok bir sıkıntı çıkartacağını zannetmiyorum hocam sadece kasayı değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…