DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #21 DestroyEverything dedi: Hocam bende 18k ya 3060 sistem almıştım (monitör dahil) iade edebilsem bende ederim fakat sanırım vatan iade kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... O yine biraz alınabilir derimde bu fiyata bu sistem cidden dolandırıcılık neredeyse.
DestroyEverything dedi: Hocam bende 18k ya 3060 sistem almıştım (monitör dahil) iade edebilsem bende ederim fakat sanırım vatan iade kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... O yine biraz alınabilir derimde bu fiyata bu sistem cidden dolandırıcılık neredeyse.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #22 DarkNight321 dedi: O yine biraz alınabilir derimde bu fiyata bu sistem cidden dolandırıcılık neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ayrıca AMD sistem gelmeden önce aldım, 1 gün sonra RX 6700 XT sistem geldi Mutsuzum fakat bu da işimi görüyor.
DarkNight321 dedi: O yine biraz alınabilir derimde bu fiyata bu sistem cidden dolandırıcılık neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ayrıca AMD sistem gelmeden önce aldım, 1 gün sonra RX 6700 XT sistem geldi Mutsuzum fakat bu da işimi görüyor.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #23 DestroyEverything dedi: Hocam ben ayrıca AMD sistem gelmeden önce aldım, 1 gün sonra RX 6700 XT sistem geldi Mutsuzum fakat bu da işimi görüyor. Genişletmek için tıkla... Olay AMD sistem değil o ekran kartlı bir sistemin bu fiyatlara satılması.
DestroyEverything dedi: Hocam ben ayrıca AMD sistem gelmeden önce aldım, 1 gün sonra RX 6700 XT sistem geldi Mutsuzum fakat bu da işimi görüyor. Genişletmek için tıkla... Olay AMD sistem değil o ekran kartlı bir sistemin bu fiyatlara satılması.
Zibildak Hectopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 55 24 Mart 2023 #24 DarkNight321 dedi: O yine biraz alınabilir derimde bu fiyata bu sistem cidden dolandırıcılık neredeyse. Genişletmek için tıkla... Zaten dün bozuldu durduk yere kapandı açılmıyor bugün vatana bıraktım geldim servise.
DarkNight321 dedi: O yine biraz alınabilir derimde bu fiyata bu sistem cidden dolandırıcılık neredeyse. Genişletmek için tıkla... Zaten dün bozuldu durduk yere kapandı açılmıyor bugün vatana bıraktım geldim servise.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #25 DarkNight321 dedi: Olay AMD sistem değil o ekran kartlı bir sistemin bu fiyatlara satılması. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten arkadaşa talihsizlik olmuş, keşke vatan iade kabul etse de arkadaş kurtulsa. Zibildak dedi: Zaten dün bozuldu durduk yere kapandı açılmıyor bugün vatana bıraktım geldim servise. Genişletmek için tıkla... İade almazlar büyük ihtimal yine, bozuk olanı değiştirirler.
DarkNight321 dedi: Olay AMD sistem değil o ekran kartlı bir sistemin bu fiyatlara satılması. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten arkadaşa talihsizlik olmuş, keşke vatan iade kabul etse de arkadaş kurtulsa. Zibildak dedi: Zaten dün bozuldu durduk yere kapandı açılmıyor bugün vatana bıraktım geldim servise. Genişletmek için tıkla... İade almazlar büyük ihtimal yine, bozuk olanı değiştirirler.