Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 25 Haziran 2020 #1 VATAN.COM'a bakayım dedim karşıma bu çıktı oyunuda yanında veriyorlar galiba ama oyun ertelenmedi mi? Çok erken değil mi satılması için? MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
VATAN.COM'a bakayım dedim karşıma bu çıktı oyunuda yanında veriyorlar galiba ama oyun ertelenmedi mi? Çok erken değil mi satılması için? MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 25 Haziran 2020 #2 @Motionless IN White tam senlik
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 25 Haziran 2020 #3 Büyük ihtimalle kod çıkacak, sizde oyun çıktığı zaman indirme fırsatınız olacak diye tahmin ediyorum. Ya da 2 hafta önce erken erişim tarzı bir şeyler olabilir.
Büyük ihtimalle kod çıkacak, sizde oyun çıktığı zaman indirme fırsatınız olacak diye tahmin ediyorum. Ya da 2 hafta önce erken erişim tarzı bir şeyler olabilir.