K K1CKS Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan faturası kesilmiş hazır sistem ne zaman kargoya verilir?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.311 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 K1CKS dedi: Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan faturası kesilmiş hazır sistem ne zaman kargoya verilir? Genişletmek için tıkla... 7-8 iş günü içinde.
K1CKS dedi: Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan faturası kesilmiş hazır sistem ne zaman kargoya verilir? Genişletmek için tıkla... 7-8 iş günü içinde.
Fenerli6534 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 164 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 K1CKS dedi: Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan faturası kesilmiş hazır sistem ne zaman kargoya verilir? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir haftaya gelir bana 8 günde gelmişti.
K1CKS dedi: Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan faturası kesilmiş hazır sistem ne zaman kargoya verilir? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir haftaya gelir bana 8 günde gelmişti.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 K1CKS dedi: Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan faturası kesilmiş hazır sistem ne zaman kargoya verilir? Genişletmek için tıkla... Benim faturamın kesildiği gün pazardı çarşambaya elinde olur yoğunuz demişlerdi ertesi günü gelmişti.
K1CKS dedi: Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan faturası kesilmiş hazır sistem ne zaman kargoya verilir? Genişletmek için tıkla... Benim faturamın kesildiği gün pazardı çarşambaya elinde olur yoğunuz demişlerdi ertesi günü gelmişti.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 5 Temmuz 2024 #5 Faturası kesilen ürün, teslime hazır demektir. Yetişirse bugün, yetişmezse yarın kargolama yapılır.