Vatan'da iade edilmiş ürün satılır mı?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Vatan ikinci el, iade edilmiş ürün satar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iade edilmiş ve ikinci el kavramları es anlamlı değiller onun altını çizelim, evet Vatan da diğer bütün firmalar gibi iade edilen ürünleri tekrar satar.

Bunun tek bir çözümü var. Satış ekibinden rica edip 0 mal iste. Zaten 2. el değil ama en azından hiç kullanılmamış olur.

Açıkçası bu kötü olmuş sonuçta adam açıyor onu kullanıyor. İkinci el bu demek değil mi ben mi yanlış biliyorum iade edilen kullanılmış ürün satılır mı kullanılmış?
Ne yapsınlar, çöpe mi atsınlar iade ürün diye? Ayrıca neden bu kadar kafaya taktın bunu?

Ne yapsınlar, çöpe mi atsınlar iade ürün diye? Ayrıca neden bu kadar kafaya taktın bunu?

0 ürün parası veriyoruz kim isterki kullanılmiş ürün kendi sistemimi toplarken babam toplamıştı bunlara dikkat etmiş midir bilmiyorum ama gerçi oda benim gibi titizdir iade edilen ürün kabul etmez sistemimi vatandan 0 toplamıştım iade edilen ürün kabul etmem kimse etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…