E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #31 Alowski dedi: Görerek alınan mallarda dediğiniz doğru olabilir ancak ekran kartı aldığımızı kabul edelim orada test etmezsek ve hatalı çıkarsa iade hakkımız var diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hatalı çıkarsa servis raporu ile iade alırlar. Yine cayma hakkı kapsamına girmez.
Alowski dedi: Görerek alınan mallarda dediğiniz doğru olabilir ancak ekran kartı aldığımızı kabul edelim orada test etmezsek ve hatalı çıkarsa iade hakkımız var diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hatalı çıkarsa servis raporu ile iade alırlar. Yine cayma hakkı kapsamına girmez.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Haziran 2022 #32 Emirizmir dedi: Hatalı çıkarsa servis raporu ile iade alırlar. Yine cayma hakkı kapsamına girmez. Genişletmek için tıkla... Ya kısacası vatan kolay kolay iade edilen ürün satmaz. @Emirizmir Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
Emirizmir dedi: Hatalı çıkarsa servis raporu ile iade alırlar. Yine cayma hakkı kapsamına girmez. Genişletmek için tıkla... Ya kısacası vatan kolay kolay iade edilen ürün satmaz. @Emirizmir
Alowski Centipat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #33 Silinen üye dedi: Açılmış üründe buna dahil oluyor mu? Genişletmek için tıkla... genellikle evet
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #34 @Alowski o zaman 2.el satışı olmaz yani açılmış üründe hatalı ürünlere giriyorsa. 2.elden kastım iade edilen ürün. Bir de bana bu güvenlik bandının fotosunu atar mısınız?
@Alowski o zaman 2.el satışı olmaz yani açılmış üründe hatalı ürünlere giriyorsa. 2.elden kastım iade edilen ürün. Bir de bana bu güvenlik bandının fotosunu atar mısınız?