hocam vatandan aldınız sizde sanırım, kaç günde geçti elinize acabaBen 12100F modelini satin aldim, stok sogutucu ile gonderildi tahminen 5500 icin de stok sogutucu ile gonderiyolardir.
hocam vatandan aldınız sizde sanırım, kaç günde geçti elinize acabaBen 12100F modelini satin aldim, stok sogutucu ile gonderildi tahminen 5500 icin de stok sogutucu ile gonderiyolardir.
Stok soğutucu tercih edip yolluyorlar.AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - GIGABYTE A520M-K - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Arkadaş vatandaki şu sistemlerde ek soğutucu yazmıyor bende pek PC'den anlamadığım için aydınlatır mısınız?
i3 olan daha mı iyi
R5 5500 ile i3 12100F genel anlamda birbirlerine denkler ancak tek cekirdek performansi i3 12100F de daha iyi oldugu icin agirlikli oyun oyanayacaksan i3 12100F, coklu cekirdek performansi R5 5500 daha iyi oldugu icin video kaydi, canli yayin, render gibi isler de yapacaksan R5 5500 daha iyi.
Hocam vatandan aldınız sizde sanırım, kaç günde geçti elinize acaba.
Knk Windowsu kuruyorlar mıBen 12100F modelini satin aldim, stok sogutucu ile gonderildi tahminen 5500 icin de stok sogutucu ile gonderiyolardir.
Kanka Windows'u kuruyorlar mı?
peki ram mhz ayarlarını hangi kısımdan yaptınız hocam bende unutmadan dikkat edeyim onaHayir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.