Vatan'da olan R5 5500 RX6700 hazır sistemde soğutucu var mı?

R5 5500 ile i3 12100F genel anlamda birbirlerine denkler ancak tek cekirdek performansi i3 12100F de daha iyi oldugu icin agirlikli oyun oyanayacaksan i3 12100F, coklu cekirdek performansi R5 5500 daha iyi oldugu icin video kaydi, canli yayin, render gibi isler de yapacaksan R5 5500 daha iyi.

Ve evet PSU ile geliyor ancak PSU benim alanim degil. @Oreki okuduklarimdan anladogim kadari ile- ki yanlisim varsa lutfen duzeltsi -,kalitesiz, ancak sonrasindan bütçen oluncaya kadar idare edebilecek bir PSU ile geliyor. Anladigim kadari ile insanlar kalitesiz PSU'lara cok rahat "C4, bomba, patlayacak, sistemini mahvedecek" diyebiliyormus. @Oreki'den anladigim kalitesiz PSU'nun riski kendisi bozlur, PSU'suz kalirsin. Sistemi peak noktasinda besleyemediginde sistem kapanir, ses cikarir ve dusuk bir ihtimal sistemin diger parcalarina zarar verebilir gibi riskleri barindiriyormus. Dedigim gibi bunlar bildigim degil, @Oreki'nin mesajlarini okuyup anlayabildigim yani ben ogrenciyim o hoca, yanlış da anlamis olabilirim eger benim dedigimin aksine bir şey derse onu dinleyin. Bütçen olusunca sistem bilgilerini ve butceni yaz baslik AC oreki yi de etiketle yeni PSU onerisinde bulunsun. Ben Power Boost'un PSU kullanıyorum o da benzer kalitesizlikte o yuzden su akim korumali prizi de alabilirisn.

Hocam vatandan aldınız sizde sanırım, kaç günde geçti elinize acaba.

Deneyimlerimi burada yazdım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı