daemon01 Centipat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 1 7 Kasım 2019 #1 Cumartesı yenı bır sıstem alacağım fakat evımde ınternet yok. Bu yuzden PC'yı kuramayabılırım. Vatan'da PC'nın kurulumunu kullanıma hazır yaparlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2019
Cumartesı yenı bır sıstem alacağım fakat evımde ınternet yok. Bu yuzden PC'yı kuramayabılırım. Vatan'da PC'nın kurulumunu kullanıma hazır yaparlar mı?
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #2 Hayır yapmıyorlar. Kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.(Windows kurulumu için) Son düzenleme: 7 Kasım 2019
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.678 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2019 #3 Her şeyi kuruyorlar vatan bilgisayarda, sorun olmaz.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #4 Parti Şapkası dedi: Her şeyi kuruyorlar vatan bilgisayarda, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Vatan bilgisayardan alırsan kurarlar, almazsan kendin halletmelisin.
Parti Şapkası dedi: Her şeyi kuruyorlar vatan bilgisayarda, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Vatan bilgisayardan alırsan kurarlar, almazsan kendin halletmelisin.
thelegendy Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2019 #5 Windows hariç kurulum yapıyorlar. Eğer tüm parçaları Vatan'dan almışsanız.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.678 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2019 #6 Odyofil dedi: Vatan bilgisayardan alırsan kurarlar, almazsan kendin halletmelisin. Genişletmek için tıkla... Doğru evet. Soru sahibi sistemi nereden alacağını yazmayınca ben vatandan alacak varsaydım.
Odyofil dedi: Vatan bilgisayardan alırsan kurarlar, almazsan kendin halletmelisin. Genişletmek için tıkla... Doğru evet. Soru sahibi sistemi nereden alacağını yazmayınca ben vatandan alacak varsaydım.
MOUNTAINCAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Kasım 2019 #7 Vatanda montaj yaparlar. Sana sadece internet olmadığı için, nete cafeye gidip Windows'u kurdurmak kalır. Sonra lisans işini halledesiniz. Ya da söyleyin crackli Windows kursunlar.
Vatanda montaj yaparlar. Sana sadece internet olmadığı için, nete cafeye gidip Windows'u kurdurmak kalır. Sonra lisans işini halledesiniz. Ya da söyleyin crackli Windows kursunlar.