iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #11 Captain J.Sparrow dedi: @iReassess indirim yok ki zaten bu fiyatlar. 32K normal fiyatı olduğunu söylüyor, indirimle 25k+. Uzay eriği yersen. Genişletmek için tıkla... Hocam yine de fark ediyor, 4070s white Edition baktim, vatan da 28k baska sitelerde en ucuz 31k.
Captain J.Sparrow dedi: @iReassess indirim yok ki zaten bu fiyatlar. 32K normal fiyatı olduğunu söylüyor, indirimle 25k+. Uzay eriği yersen. Genişletmek için tıkla... Hocam yine de fark ediyor, 4070s white Edition baktim, vatan da 28k baska sitelerde en ucuz 31k.
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.120 Çözümler 11 22 Kasım 2024 #12 iReassess dedi: Hocam yine de fark ediyor, 4070s white Edition baktim, vatan da 28k baska sitelerde en ucuz 31k. Genişletmek için tıkla... İllaki o modeli istiyorsan tabiki Vatan'dan alınır hocam. Diğer modeller başka sitelerde bir tık daha uygun. Ayrıca Ziraat Bankkart kredi kartın varsa Vatan'dan alacaksan önce şu kampanyalara katıl: Vatan'da 15 bin TL üzerine 1500 TL ekstre indirimi Vatan Bilgisayar'da 1.500 TL İndirim | Elektronik ve Telekomünikasyon | Kampanyalar | Bankkart 20 bin TL üzerine 1000 TL bankkart lira Beyaz Eşya&Elektronik Eşya Alışverişlerinize 1.000 TL Bankkart Lira | Beyaz Eşya ve Ev Aletleri | Kampanyalar | Bankkart
iReassess dedi: Hocam yine de fark ediyor, 4070s white Edition baktim, vatan da 28k baska sitelerde en ucuz 31k. Genişletmek için tıkla... İllaki o modeli istiyorsan tabiki Vatan'dan alınır hocam. Diğer modeller başka sitelerde bir tık daha uygun. Ayrıca Ziraat Bankkart kredi kartın varsa Vatan'dan alacaksan önce şu kampanyalara katıl: Vatan'da 15 bin TL üzerine 1500 TL ekstre indirimi Vatan Bilgisayar'da 1.500 TL İndirim | Elektronik ve Telekomünikasyon | Kampanyalar | Bankkart 20 bin TL üzerine 1000 TL bankkart lira Beyaz Eşya&Elektronik Eşya Alışverişlerinize 1.000 TL Bankkart Lira | Beyaz Eşya ve Ev Aletleri | Kampanyalar | Bankkart
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 22 Kasım 2024 #13 Sizce alınır mı arkadaşlar? Daha da düşer mi kara cumada?
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.120 Çözümler 11 22 Kasım 2024 #14 Takeshi Kovacs dedi: Sizce alınır mı arkadaşlar? Daha da düşer mi kara cumada? Eki Görüntüle 2357743 Genişletmek için tıkla... Anakart fiyatı hakkında bilgim yok ama alıp kutuyu açmazsan iade edebilirsin veya mağaza teslim olarak alıp mağazadan almayıp iade edebilirsin BF'de daha iyi bir fiyat gelirse hocam.
Takeshi Kovacs dedi: Sizce alınır mı arkadaşlar? Daha da düşer mi kara cumada? Eki Görüntüle 2357743 Genişletmek için tıkla... Anakart fiyatı hakkında bilgim yok ama alıp kutuyu açmazsan iade edebilirsin veya mağaza teslim olarak alıp mağazadan almayıp iade edebilirsin BF'de daha iyi bir fiyat gelirse hocam.