Aktivatör program adı altında ortalıkta dolaşan tonla casus yazılım var. Ve bir çoğu, Antimalware sistemleri tarafından hali hazırda tehtid olarak algılanıyor. Ancak kullanıcı; Sırf aktifleştirebilmek için bile anti virüsü devre dışı bırakabiliyor
Haliyle; Nereden indirdiğine dikkat edeceksin.
Lisanslı yazılım kullanmak zorunda değilsin kesinlikle. Zaten işletim sistemleri yüklenme esnasında da lisanslı olarak yüklenmiyor, işletim sistemi hazır hale geldikten sonra sen lisanslıyorsun.
Performans olarak aralarında bir fark yok neredeyse, aynı verimi alırsın lisanssız işletim sistemlerinden de. Yalnızca imkan meselesi; Oyuncu sistemi toplayan kişi "Anahtara param yok" derse inandırıcı olmaz. İmkanın yoksa, gündelik kullanım için topluyorsan almak zorunda değilsin. İleride, imkanın olunca alırsın.
Bir işletim sistemi yazması, güvenli ve güncel tutması çok büyük emek çok büyük bilgi birikim işidir.
Bu emeğe saygıdan ötürü;
İmkanın olunca satın alırsın. İmkanın yoksa zorlayamayız kimseyi.
Arkadaşlar Vatan'da PC toplayacağım. Fakat orada işletim sistemini 1.000 TL fiyata satın almak zorunda mıyım? Ya da onlarda ücretsiz hazır Windows 10 USB'leri var mı?
Vatan'da sistem toplayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Boot aygıtını kendin de oluşturabilirsin, deneme sürümünü kullanman yasal;
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Aktivatör yasal değil, bu konuda da yardımda bulunamıyoruz zaten.