EVGA GeForce RTX 2080 SUPER BLACK GAMING 8G GDDR6 256Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İnternet stoğunda yok, mağazada var anlamında sanırım. Bazı ürünlerde stoktaki mağazalar sekmesine tıklayınca hiç mağaza da olmadığını gördüm. Tükendi olarak işaretlemeyi unutuyorlar mı anlamadım onu.
Web’de stokta olmayan ürünlerin hangi mağazalarda mevcut olduğunu yazıyor ama bunlarda mağazada da mevcut değil görünüşe göre. Bir ara 3060 Ti Gaming X bu şekilde İzmir’de bir mağazada mevcuttu, fiyatı da 5500 falandı. Gidip almadığıma çok pişmanım
İnternet stoğunda yok, mağazada var anlamında sanırım. Bazı ürünlerde stoktaki mağazalar sekmesine tıklayınca hiç mağaza da olmadığını gördüm. Tükendi olarak işaretlemeyi unutuyorlar mı anlamadım onu.
Sanırım internetten alışverişe kapalı olan ürünler bunlar. Yalnızca gidip mağazalardan satın alınabiliyor. Stoktaki mağazalar tuşuna bastığın zaman ise deposunda veya elinde o ürünü bulunduran mağazalarını görüyorsun.