Vatan'daki hazır sistemler neden pahalı?

eymennnn1

Femtopat
Daha fazla  
Evet, bugün annemler benden habersiz Vatan Bilgisayar'a gitmiş ve benim alacağım sistemi sormuşlar. Normalde 41-42K bandında olan şeyi 60-80K arası fiyat söylemişler. Sistem RX 7800 XT ve R5 7600 veya R5 7500F var. Alacağım site İncehesap'tı, ancak annemler Vatan'da çalışanlara sormuşlar, bu siteler hakkında garantisi yok demişler. Annemlerin kafasını karıştırmışlar. Vatan da niye bu kadar pahalı söylüyorlar, anlamıyorum. Hangi siteden (büyük ihtimalle hazır sistem alacağım) almalıyım?

Kazıklar çünkü başka açıklaması yok ben alışverişlerimi hep Gaming Gen TR'den yaptım ama neredeyse hepsi güvenilir İncehesap olsun İtopya olsun Gaming Gen TR olsun GameGaraj olsun gamegaraja bakabilirsin en uygun sistemleri orada görüyorum.

Aynı durumda benim MediaMarkt'a başıma geldi.
Annemlere 2050'li laptop 10 sene götürür demişler.
Kazığın kazığı.

Vatandaşı kaz gibi yolmaya çalışıyorlar, başka nedeni yok. İncehesap güvenilirdir, oradan alabilirsin.
incehesapta da bazen DDR4 sistemleri DDR5 fiyatına satıyorlar. Gaming GEN daha uyguna gelirken bazen farklı parçalar ve iade süreçleriyle ilgili de sorun çıkıyor. Benim çıkmamıştı lakin yine de temkinli olmak gerekir.

Her firmada illaki sorunlar çıkıyor hiçbiri dört dörtlük değil şu an bence nerede en uygunu oradan almak lazım hepsi de güvenilir siteler.

Mağaza alışverişi mantıksız oradan çalışanları prim ile takıldığı için anlamayan birileri geldiğinde windows lisansı, office lisansı, virüs programı lisansı filan geçiriyorlardır ondan pahalı demişlerdir o kadar yoksa ürünleri olduğundan fazla satamazlar yani.

Sadece sitenin güvenilir olduğunu söyledim, yoksa hangisi ucuz ise oradan almak mantıklı zaten.

Aynı durumda benim MediaMarkt'a başıma geldi.
Annemlere 2050'li laptop 10 sene götürür demişler.
Kazığın kazığı.
Bu tarz mağazalardaki personeller müşteriye teknolojiden anlamayan, mağaradan çıkmış insan muamelesi yapmayı görev edinmişler. Ama teknosadaki elemana " burada bakar incelerim, gider internetten daha ucuza alırım " diyerek güzel kapak yapmıştım. Çoğu bu muameleyi hak ediyor.

Prim alabilmek için en dandik ürünü en iyi gibi pazarlıyorlar.

Doğru, sistem içinde Windows lisansı olması bile en az +1500 ekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…