Vatan'daki MSI GTX 970'lerde CW Var mı?

Murat34

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta da belirtmiş olduğum ekran kartı ile ilgili 1.part üretimlerde cw ve 3.5 vram sorunu vardı. Artık 8. 9. partları üretimi yapılıyor şu anda vatandaki MSI GTX 970'lerde vram ve cw sorunu 0'a inmiş midir?
Yoksa bu sorunlar hala devam ediyor mu? Son olarakta vatan computera sordum cw çıkarsa iade yok dediler cw sorunu çıkarsa ne yapabilirim? Herkese iyi forumlar.

Arkadaşın dediği gibi garantisi yok ama CW problemi 1. üretim kartlarda oluyordu bildiğim kadarı ile. Ancak bu kartların üzerinden çok zaman geçti. Piyasada fazla CW problemi olan kart kaldığını sanmam ama tabi size de denk gelebilir.

Gtx 970 den bahsediyorsan 1. üretim gtx 970 kartlarda CW ve Vram sorunu vardı artık yok 8. üretim şu anda asus da yok sadece asus düzeltti ama msı düzelttimi bilmiyorum.

Vatanla çok alakası yok durumun aslında ama Cw denk gelme durumu tabi ki var :) Her ne kadar çok fazla kalmasa da arada denk gelen arkadaşlar oluyor. Benim size tavsiyem Cw sorunu çıktığında sorunsuz iade alacak sorunsuz müşteri hizmetleri olan bir firmadan almanız olacaktır. Vatan değilde İnventus tercih edebilirsiniz. Vatan ne yazık ki sahip olduğu ismi pek hak etmiyor :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı