Vatan'dan 100 TL termal macun önerisi

• Konuyu başlatan eysw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.186

eysw

Hectopat
Yer
Samsun
10 ay gibi bir süredir termal macunu yenilemedim. Sıcaklık artmaya başladığı için Vatan Bilgisayar'da olacak şekilde maksimum 100 TL'lik termal macun önerir misiniz?

10 ay gibi bir süredir termal macunu yenilemedim. Sıcaklık artmaya başladığı için Vatan Bilgisayar'da olacak şekilde maksimum 100 TL'lik termal macun önerir misiniz?
Neden Vatan Bilgisayar ? Bir sürü yer var Media Markt gibi. Vatan Bilgisayar genelde kazıkçı oluyor. Ondan dolayı önermem.Termal macun önerisi olarak MX-4 öneririm.

MediaMarkt'a gittim sadece Rampage'nin 20 TL'lik ürünü olduğunu söylediler.
Evet öyle ama bazı mağazalarında da var termal macunlar. Vatan Bilgisayarın internet sitesinde COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu bulabildim. Gayet güzel gibi.

@The Man From E.A.R.T.H. Neden kızgın attınız sorabilirmiyim ? Eğer yanlış bir bilgi verdiysem kızgın atmak yerine cevap vermeniz daha iyi olabilir.

Vatan da Zalman termal macunlar ucuz oluyor hem de değerleri gayet iyi. Acil olduğu için evimin yanındaki şubeden almıştım bir tane gayet iş yapıyor. Zaten birçok inceleme videosunda farkların çok az olduğunu söylüyorlar.

Neden kızgın attınız sorabilir miyim ? Eğer yanlış bir bilgi verdiysem kızgın atmak yerine cevap vermeniz daha iyi olabilir.
Cevabı verdim zaten.
MX-4 artık çok ezber öneri olmaya başladı, gereğinden fazla şişirildi. Ek olarak sahteleri o kadar fazla ki Antibiyotik'ten alıp sahte çıkan vakalar bile var. Üstüne fiyatı da gereksiz şişti, 35 liraya STC-8 ve TG15 varken artık MX-4 bakılmamalı.
CM Mastergel Regular ise tek kelimeyle berbat bir macun, Aliexpress'ten kargo dahil 8 liraya aldığım macun ondan daha iyi performansa sahip.
Vatan'da gayet uyguna Zalman STC-8 ve STC-9 gibi güzellikler varken başka öneriye bence gerek yok.
Ne CM ne de MX-4 tavsiye etmem, CM kötü, MX-4 ise %95'i sahte. STC-8 veya STC-9 alabilirsin Vatan'dan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı