Neden Vatan Bilgisayar ? Bir sürü yer var Media Markt gibi. Vatan Bilgisayar genelde kazıkçı oluyor. Ondan dolayı önermem.Termal macun önerisi olarak MX-4 öneririm.10 ay gibi bir süredir termal macunu yenilemedim. Sıcaklık artmaya başladığı için Vatan Bilgisayar'da olacak şekilde maksimum 100 TL'lik termal macun önerir misiniz?
Neden Vatan Bilgisayar? Bir sürü yer var MediaMarkt gibi. Termal macun önerisi olarak MX-4 öneririm.
Evet öyle ama bazı mağazalarında da var termal macunlar. Vatan Bilgisayarın internet sitesinde COOLER MASTER MASTERGEL REGULER THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu bulabildim. Gayet güzel gibi.MediaMarkt'a gittim sadece Rampage'nin 20 TL'lik ürünü olduğunu söylediler.
Cevabı verdim zaten.Neden kızgın attınız sorabilir miyim ? Eğer yanlış bir bilgi verdiysem kızgın atmak yerine cevap vermeniz daha iyi olabilir.
Ne CM ne de MX-4 tavsiye etmem, CM kötü, MX-4 ise %95'i sahte. STC-8 veya STC-9 alabilirsin Vatan'dan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.