Vatan'dan 10000 TL'ye Bilgisayar Toplama

Bakın arkadaşlar, konu sahibi vatandan olsun demiş demi? Sizde niye uyuzluk yapıp ordan alma şurdan alsan %98343245 kar edersin diyorsunuz? Emin olun vatanı bende sevmiyorum.

Vatan'ı önermem hem aceleye gelmez bu işler. Önce araştırmalısınız.

Vatanın KDV indirimleri iyi oluyor bence ben PSU aldım. 254TL ye 600W 80+ XİGMATEK aldım.

Bakın arkadaşlar, konu sahibi vatandan olsun demiş demi? Sizde niye uyuzluk yapıp ordan alma şurdan alsan %98343245 kar edersin diyorsunuz? Emin olun vatanı bende sevmiyorum.
Normalde bende çok sinir oluyorum bu tarz şeylere. Benim asıl sinir olduğum, bir konu ile alakasız saçma sorular sorulması. Biz burada, yapacağı büyük bir yanlışı engellemeye çalışıyoruz.

Aceleniz olduğunu anlıyorum fakat önceki yorumlardan anlayacağınız üzere hiç bir zaman dilimi paranızı sokağa atmaya değmez.
Bütçenizi söyleyin, sistemi kendiniz toplayabilir misiniz onu söyleyin ve bütçe dahilinde monitör olacak mı onu söyleyin bir liste çıkarılsın siparişi geçin olsun bitsin.

Başka yerlerde zaten montaj yapiyorlar. Ne gerek var Vatan'dan hazir sistem almaya. Hem neden Vatan seçiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…