GreenWarrioR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 469 28 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Vatan Bilgisayar mağazalarında 1700 TL altı ne tür ekran kartları satılıyor? Vatan mağazalarında 3600, zorlasak 3700 TL'ye nasıl sistem alınır? Yaz'ın sonu, İlkbahar'ın başlarında bir sistem almayı düşünüyorum da. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Vatan Bilgisayar mağazalarında 1700 TL altı ne tür ekran kartları satılıyor? Vatan mağazalarında 3600, zorlasak 3700 TL'ye nasıl sistem alınır? Yaz'ın sonu, İlkbahar'ın başlarında bir sistem almayı düşünüyorum da. Şimdiden teşekkürler.
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #2 O fiyata Vatan da sadece AMD 2200G-ASUS PRIME A320M-K-CRUCIAL 480GB SSD-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
O fiyata Vatan da sadece AMD 2200G-ASUS PRIME A320M-K-CRUCIAL 480GB SSD-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GreenWarrioR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 469 28 Mayıs 2021 #3 hakanbey30 dedi: O fiyata Vatan da sadece AMD 2200G-ASUS PRIME A320M-K-CRUCIAL 480GB SSD-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Mağaza demiştim, sitesinden almayacağım. Mağazalarında ne tür ekran kartları vardır? Edit: Kimse bilmiyor mu? Son düzenleme: 28 Mayıs 2021
hakanbey30 dedi: O fiyata Vatan da sadece AMD 2200G-ASUS PRIME A320M-K-CRUCIAL 480GB SSD-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Mağaza demiştim, sitesinden almayacağım. Mağazalarında ne tür ekran kartları vardır? Edit: Kimse bilmiyor mu?
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #4 GreenWarrioR dedi: Mağaza demiştim, sitesinden almayacağım. Mağazalarında ne tür ekran kartları vardır? Edit: Kimse bilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sitesinden bakabilirsin bizim söylemize gerek yok. Siteden mağazadaki stokları görebiliyorsun.
GreenWarrioR dedi: Mağaza demiştim, sitesinden almayacağım. Mağazalarında ne tür ekran kartları vardır? Edit: Kimse bilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sitesinden bakabilirsin bizim söylemize gerek yok. Siteden mağazadaki stokları görebiliyorsun.
GreenWarrioR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 469 28 Mayıs 2021 #5 hakanbey30 dedi: Sitesinden bakabilirsin bizim söylemize gerek yok. Siteden mağazadaki stokları görebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresi, link atar mısınız? Yanlış bir yere girmeyeyim.
hakanbey30 dedi: Sitesinden bakabilirsin bizim söylemize gerek yok. Siteden mağazadaki stokları görebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresi, link atar mısınız? Yanlış bir yere girmeyeyim.
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #6 GreenWarrioR dedi: Tam olarak neresi, link atar mısınız? Yanlış bir yere girmeyeyim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com
GreenWarrioR dedi: Tam olarak neresi, link atar mısınız? Yanlış bir yere girmeyeyim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com