Vatan'dan 40 bin TL sistem önerisi

arda2683

Centipat
Merhaba, Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem alacağım. Bilgisayar için 40.000 TL, monitör için ise 5.000 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba, Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem alacağım. Bilgisayar için 40.000 TL, monitör için ise 5.000 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Hocam vatan şart olmazsa daha iyi olur genelde fiyatlar daha yüksek olur her parça için 1000TL fazla olursa en az 6-7bin TL çıkar cebinizden boşu boşuna.

Hocam vatan şart olmazsa daha iyi olur genelde fiyatlar daha yüksek olur her parça için 1000TL fazla olursa en az 6-7bin TL çıkar cebinizden boşu boşuna.

Vatan şart mı?

Neden vatan? Mağazası olan başka bir yer olur mu?

Ailem mağazadan almak istediği için vatanı tercih etmek istedim. Ankara'da bildiğim İtopya ve vatan var. İtopya'nın yorumları kötü olduğu için vatana yöneldim. Bildiğiniz daha iyi bir yer varsa orasıda olur.

Ailem mağazadan almak istediği için vatanı tercih etmek istedim. Ankara'da bildiğim İtopya ve vatan var. İtopya'nın yorumları kötü olduğu için vatana yöneldim. Bildiğiniz daha iyi bir yer varsa orasıda olur.
Kasayı Vento 650W yaptırırsınız.
Monitör için şöyle diyeyim: 2K 180 Hz monitör mü, 1080P 240-280 Hz monitör mü, yoksa 1080P ama renk gamutu ve kontrastı üst seviye monitör mü istersiniz?

Kasayı Vento 650W yaptırırsınız.
Monitör için şöyle diyeyim: 2K 180 Hz monitör mü, 1080p 240-280 Hz monitör mü, yoksa 1080p ama renk gamutu ve kontrastı üst seviye monitör mü istersiniz?

Hocam 2K 180 Hz monitör bütçeme uygunsa olabilir. Ankara'daki İtopya'nın yorumları vs fazla iyi değil. Yine de gideyim mi?

İtopya'dan al Vatan gereksiz pahalı. Aynı fiyata daha düşük özellikli PC alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı