G Greenarcher Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, başlıkta yazıyor özellikle Vatan'dan olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 4 Ocak 2021 #2 Masaüstü dahil derken?
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 4 Ocak 2021 #3 Greenarcher dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta yazıyor özellikle Vatan'dan olsun. Genişletmek için tıkla... Masa da mı istiyorsunuz? Yoksa masanın üstünü de mi? Şaka bir yana Vatan dışı düşünüyor musunuz? @RPM arkadaşımız yardım edecektir.
Greenarcher dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta yazıyor özellikle Vatan'dan olsun. Genişletmek için tıkla... Masa da mı istiyorsunuz? Yoksa masanın üstünü de mi? Şaka bir yana Vatan dışı düşünüyor musunuz? @RPM arkadaşımız yardım edecektir.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 4 Ocak 2021 #4 Mert Ayıboğan dedi: Masa da mı istiyorsunuz? Yoksa masanın üstünü de mi? Şaka bir yana Vatan dışı düşünüyor musunuz?@RPM arkadaşımız yardım edecektir. Genişletmek için tıkla... O daha kendi sistemini toplayamamıştı sanırım . Şaka sadece. Linç gelir şimdi.
Mert Ayıboğan dedi: Masa da mı istiyorsunuz? Yoksa masanın üstünü de mi? Şaka bir yana Vatan dışı düşünüyor musunuz?@RPM arkadaşımız yardım edecektir. Genişletmek için tıkla... O daha kendi sistemini toplayamamıştı sanırım . Şaka sadece. Linç gelir şimdi.
G Greenarcher Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #5 Masaüstü sistem işte neyini anlamıyorsunuz. Monitörde dahil Vatan dışı alamayız.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 4 Ocak 2021 #6 Greenarcher dedi: Masaüstü sistem işte neyini anlamıyorsunuz. Monitörde dahil Vatan dışı alamayız. Genişletmek için tıkla... O zaman vatandan kazığı yersin kardeşim. İğrenç bir mağazadır vatan.
Greenarcher dedi: Masaüstü sistem işte neyini anlamıyorsunuz. Monitörde dahil Vatan dışı alamayız. Genişletmek için tıkla... O zaman vatandan kazığı yersin kardeşim. İğrenç bir mağazadır vatan.
G Greenarcher Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 muleka40 dedi: O zaman vatandan kazığı yersin kardeşim. İğrenç bir mağazadır vatan. Genişletmek için tıkla... Belki kazık yemek istiyorum? Vatan dışı alamam. Önerecek yok mu? Vatan dışı alamam. Önerecek yok mu?
muleka40 dedi: O zaman vatandan kazığı yersin kardeşim. İğrenç bir mağazadır vatan. Genişletmek için tıkla... Belki kazık yemek istiyorum? Vatan dışı alamam. Önerecek yok mu? Vatan dışı alamam. Önerecek yok mu?
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 4 Ocak 2021 #8 Greenarcher dedi: Belki kazık yemek istiyorum? Vatan dışı alamam. Önerecek yok mu? Vatan dışı alamam. Önerecek yok mu? Genişletmek için tıkla... O zaman Behlül kaçar kanka. İyi sistem toplamalar.
Greenarcher dedi: Belki kazık yemek istiyorum? Vatan dışı alamam. Önerecek yok mu? Vatan dışı alamam. Önerecek yok mu? Genişletmek için tıkla... O zaman Behlül kaçar kanka. İyi sistem toplamalar.
G Greenarcher Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #9 muleka40 dedi: O zaman behlül kaçar kanka. İyi sistem toplamalar. Genişletmek için tıkla... AMD 3100-MSI GTX 1650 D6 GAMING X-A320M-A PRO-WD 1TB - GSKILL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu sipariş verdim. Greenarcher dedi: AMD 3100-MSI GTX 1650 D6 GAMING X-A320M-A PRO-WD 1TB - GSKILL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu sipariş verdim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı msi olmasına rağmen 4400 tl msi için değer.
muleka40 dedi: O zaman behlül kaçar kanka. İyi sistem toplamalar. Genişletmek için tıkla... AMD 3100-MSI GTX 1650 D6 GAMING X-A320M-A PRO-WD 1TB - GSKILL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu sipariş verdim. Greenarcher dedi: AMD 3100-MSI GTX 1650 D6 GAMING X-A320M-A PRO-WD 1TB - GSKILL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu sipariş verdim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı msi olmasına rağmen 4400 tl msi için değer.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 4 Ocak 2021 #10 Greenarcher dedi: AMD 3100-MSI GTX 1650 D6 GAMING X-A320M-A PRO-WD 1TB - GSKILL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu sipariş verdim. Ekran kartı msi olmasına rağmen 4400 tl msi için değer. Genişletmek için tıkla... SSD olsa daha iyi olurmuş ama oldu olan. Hayırlı olsun iyi oyunlar kardeş.
Greenarcher dedi: AMD 3100-MSI GTX 1650 D6 GAMING X-A320M-A PRO-WD 1TB - GSKILL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu sipariş verdim. Ekran kartı msi olmasına rağmen 4400 tl msi için değer. Genişletmek için tıkla... SSD olsa daha iyi olurmuş ama oldu olan. Hayırlı olsun iyi oyunlar kardeş.