Vatan'dan 5600X-3060 Ti sistem alınır mı?

Hocam Zotac,PNY falan ısınmıyor bunlar 70 derece ise ASUS/MSI 60 derece oluyor. Tek fark bu.

Hocam Zotac,PNY falan ısınmıyor bunlar 70 derece ise ASUS/MSI 60 derece oluyor. Tek fark bu.
hocam dediğinize PNY için katılırım ama ZOTAC gerçekten rezalet bir kart, ayrıca ekran kartının 60 derecede çalışması ile 70 derecede çalışması arasında uzun vadede çok büyük fark vardır. Tabi her sene ekran kartı değiştirecek birisi için çok önemli değil hangi marka kullandığı.

Ben de ilk başta böyle bakıyordum sonra ZOTAC testlerini inceledim biraz ve aradaki fiyat farkına o kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum ki performans farkı 2-3 fps kesinlikle 3060 Ti fiyatına 3070 almak daha mantıklı markayı çok takma.

İlk başta da dediğim gibi bu sadece benim düşüncem. Ben ASUS ve MSI için 2000 TL'de olsa fazla veririm. Çünkü ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim. O markaların tabii ki iyi ürünleri vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz onların da iyi ürünleri 1-2'yi geçmez. Yine üstüne basarak söylüyorum bu benim şahsi fikrim. Diğer kartları almayın demiyorum fikir beyan ediyorum lütfen kimse alınmasın.

Şahsi fikriniz diye saygı duyuyorum. Ben de Zotac markasına karşı ön yargılıydım. Fakat azıcık araştırınca çoğu MSI, ASUS ürünlerinden daha ucuz ve daha az ısındığını gördüm. Aşağıya bıraktığım listede görüldüğü gibi MSI Ventus 3X'i geride bırakmış. Tabii ki üst kartlarda Zotac yerine Asus veya Palit tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…