Vatan'dan 5600X-3060 Ti sistem alınır mı?

Umarım sıvı soğutucu vardır yoksa bu kadar umutlanmışken çok üzülürüm.
Olsa süper olur tabi ama açıkçası ben pek olacağını düşünmüyorum. Çünkü parçaları tek tek toplarsanız (Vatan Bilgisayar üzerinden) toplamda 14.500₺ gibi bir fiyat çıkıyor sıvı soğutucu olmadan. Videodaki sıvı soğutucu yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 1000₺ civarında. Yani 15.500₺ lik cihazı 13.000₺ ye (hatta şu anda daha da düştü sanırım fiyat) vereceklerini sanmıyorum.

Kombinasyon güzel ama, daha uyguna da getirilebilir sanki
Hocam parça kısmadan daha uyguna getirmek biraz zor gibi. Parçaları tek tek en ucuz satan yerden bile toplasanız 13.000₺ nin üzerinde tutuyor fiyat. Birebir aynı parçaları daha ucuza satan bir yer bulamadım ben.

Dediklerinizde haklısınız hocam, artık bekleyip göreceğiz. Umarım sıvı soğutucu vardır hala umudumu koruyorum.

Kocaeli'de iki mağaza var. Pek bir şey anlayamadım. Stok varsa sıvı soğutucu var yoksa sıvı soğutucu yok. Stok geldiği zaman ücretsiz bir şekilde soğutucu yollanacak. Doğru mu?
Umarım sıvı soğutucu vardır yoksa bu kadar umutlanmışken çok üzülürüm.
Bende çok üzüleceğim.

Dediklerinizde haklısınız hocam, artık bekleyip göreceğiz. Umarım sıvı soğutucu vardır hala umudumu koruyorum.
Siz ödemeyi yaptınız mı bu arada? Yoksa ürün toplanınca haber mi verecekler?
Yok hocam telefondaki bayan net birşey söylemedi. Bazı mağazalarda soğutucu ekliyorlar bazılarında stok fan ile bırakıyorlar dedi . Saçma ama bu şekilde . Dediğim gibi onlarında tam olarak hakim olduğunu sanmıyorum.

Siz ödemeyi yaptınız mı bu arada? Yoksa ürün toplanınca haber mi verecekler?
Hocam daha yapmadık sistem toplandığı zaman yapacakmışız.
Bazı mağazalarda sıvı soğutucuyu gönderiyorlar değil mi?
Başka bir şey değil.
Büyük ihtimalle sıvı soğutucudur. Sistemde olmayan bir şeyi takınca fazladan para alıyorlar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…