Bu kasada bulunan Gigabyte Windforce modeli de çöp? Vatan TUF 2060 koyunca mı batıyor gözünüze?Gereksiz pahalı internet üzerinden satın almanız daha iyi olur. Şuan çok iyi bilgisayarlar var değerinin altında fiyata satılan. Vatan'dan alırsanız kesinlikle değerinin üzerinde satacaklar size ürünleri ve almanız gereken bilgisayardan kötü bir bilgisayar alacaksınız.
TUF serisi ekran kartlarında ki soğutma çöp.
Ben bir bilgisayar tavsiyesi yazmadım buraya. Ayrıca TUF serisi rezalet ötesi. Olay Vatanla alakalı değil.Bu kasada bulunan Gigabyte Windforce modeli de çöp? Vatan TUF 2060 koyunca mı batıyor gözünüze?
Vatan'dan alacaksanız bunu öneririm. Orada hazır sistem olarak sizin bütçenize en alınabilir kasa bu olduğunu düşünüyorum.
Bu arada ne bu Vatan Bilgisayar'a olan düşmanlık? Hazır sistemler Vatan Bilgisayar'da da ucuz. Tek tek parçalar pahalı diye hazır sistemler de mi pahalı olacak? Üstelik hazır sistemlerde giriş seviyesi parça kullanmıyorlar bu bütçelerde. Bu sisteme en yakın sistem Webtekno Battle Gold. O sistemde Adata SSD kronik sorunlu. Anakart B450M-S2H. Bu kasada ise WD 500 GB SSD ve anakartı orta seviye olan TUF B450.
AMD 2600-ASUS TUF RTX2060-O6G-TUF B450 PLUS GAM.CRUCIAL 16GB RAM-KINGSTON 480GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 2600-ASUS TUF RTX2060-O6G-TUF B450 PLUS GAM.CRUCIAL 16GB RAM-KINGSTON 480GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
KDV indirimi varken güllük gülistanlık KDV indirimi yokken eliniz ayağınız titriyo Vatan Bilgisayar denince.Ben bir bilgisayar tavsiyesi yazmadım buraya. Ayrıca TUF serisi rezalet ötesi. Olay Vatanla alakalı değil.
Vatanla alakalı olan şey gereksiz fazla kar marjı adı altında ürünlerin yüksek fiyatlarda satılması. Vatan'da çalışanlar akraban mı ne oldu da böyle atarlı giderli bir cevap verdiniz anlamış değilim. TUF serisi kartın soğutma sistemini bulursam fotoğrafını atayım da neden böyle bir şey dediğimi görün.
Edit: Buyrun bu bir TUF serisi ekran kartının soğutması.
Olabilir. Vatan Bilgisayar en ucuzu demiyorum zaten ben burada. VOK Gamer sistemi de bu attığımdan iyi bir sistem. Ama bir firma pahalı satıyor diye bu kadar kin kusmak mantıklı değil.
Şunu bırakayım da vatanda hazır sistemlerin bile ne kadar pahalı olduğu anlaşılsın. İlla oradan alacaksanız benim gibi KDV indirimini bekleyin.
Ya birader kafan mı iyi pahalı diyoruz. KDV var yok fark eder. Emin ol o adamlar KDV indirimi varken bile kar ediyorlar o ürünlerden deli gibi. Çünkü gereken fiyattan fazlaya satılıyor ürünler.KDV indirimi varken güllük gülistanlık KDV indirimi yokken eliniz ayağınız titriyo Vatan Bilgisayar denince.
Olabilir. Vatan Bilgisayar en ucuzu demiyorum zaten ben burada. VOK Gamer sistemi de bu attığımdan iyi bir sistem. Ama bir firma pahalı satıyor diye bu kadar kin kusmak mantıklı değil.
Siz çok abartmışsınız, ben geçenlerde sistem topladım Vatan'dan, çoğu parçanın fiyatı ortalama piyasa fiyatı, bazıları ise azıcık daha pahalı, özellikle Vatan Card varsa kazıklanmadan PC toplayabilirsiniz.Ya birader kafan mı iyi pahalı diyoruz. KDV var yok fark eder. Emin ol o adamlar KDV indirimi varken bile kar ediyorlar o ürünlerden deli gibi. Çünkü gereken fiyattan fazlaya satılıyor ürünler.
Ben onlara toplattım, bilmediğimden değil oradaki eleman eğer ürün kutudan arızalı çıkarsa biz topladığımızda değişim yapılması daha kolay olur dedi. Bende kabul ettim aldıktan sonra kontrol ettim herhangibir sıkıntı yoktu parçalarda ve montajda. Tek sıkıntı eleman kasanın RGB bağlantısını anakartın Dijital LED pinine bağlamış halbuki normal olan LED pinine bağlaması gerekiyordu, onuda zaten kendim hallettim hemen.Kardeş ekşi sözlükte şöyle bir entry gördüm. Buraya bırakayım.
''bir bilgisayar toplattım toplatmaz olaydım, eleman pc yi toplamış ama kabloları farklı yerlere takmış, her donanımdan neredeyse birer parçayı eksiltmişler, sakın toplattırmayın pcnizi, videoları izleyerek kendiniz toplayın ''
Fiyatları çalıştığım için biliyorum bana boşuna anlatmayın bunları onlara geliş ve üstüne koydukları fiyatlar fazla. Bunu Vatan, Mediamarkt, Teknosa çok yapıyor diğer sitelerdede yapan var ama diğerlerinden uygun fiyata satanlarda var. Ben hiç bir siteyi savunmuyorum. Ülkenin genel sorunu bu dolarda artış varken fiyatlar artıyor ama inince dolar kimse fiyatları aşağı çekmiyor. Ayrıca tabi ki kendi topladığın sistem hazır sistemden daha iyi. Fakat o hazır sistemlerde ürün değiştirebiliyorsun. Modifikasyona izin verilmekte. Gidip bütçene göre ayarlayabilirsin. Ayrıca Adata gibi bir markayı karalamak ile benim Vatan'a yada diğer markalara söylediğim şey arasında bir fark yok.@Pain00 Hadi o da iyi, en azından şu Youtuberların hazır sistemleri gibi gidip kronik sıkıntılı Adata SSD, dandik James Donkey SSD koymuyorlar, gidip sistemlere ucuz olsun diye saatli bomba gibi PSU koymuyorlar. En iyisi kendin toplayacaksın.
Ben bir firma için demiyorum bu söylediğimi her mağazası olan firma aynı şeyi yapmakta. Ben paramın alabileceği en uygun ürünü alabileceğim yere bakarım.@Pain00 Marka karalamakta 1 numarasınız.
Şimdi inceledim, RTX 2060 ve SUPER modelleri 2600-4000 TL arasında satılmakta.
RTX 2080 modelleri de 4950 TL'den başlıyor.
Çoğu sitede de bu fiyatlarda aşağı yukarı. Bence biraz inceleyin önyargı ile yaklaşacağınıza.
Fiyatları çalıştığım için biliyorum bana boşuna anlatmayın bunları onlara geliş ve üstüne koydukları fiyatlar fazla. Bunu Vatan, Mediamarkt, Teknosa çok yapıyor diğer sitelerdede yapan var ama diğerlerinden uygun fiyata satanlarda var. Ben hiç bir siteyi savunmuyorum. Ülkenin genel sorunu bu dolarda artış varken fiyatlar artıyor ama inince dolar kimse fiyatları aşağı çekmiyor. Ayrıca tabi ki kendi topladığın sistem hazır sistemden daha iyi. Fakat o hazır sistemlerde ürün değiştirebiliyorsun. Modifikasyona izin verilmekte. Gidip bütçene göre ayarlayabilirsin. Ayrıca Adata gibi bir markayı karalamak ile benim Vatan'a yada diğer markalara söylediğim şey arasında bir fark yok.
Ben bir firma için demiyorum bu söylediğimi her mağazası olan firma aynı şeyi yapmakta. Ben paramın alabileceği en uygun ürünü alabileceğim yere bakarım.