Vatan'dan 6000TL PC toplama

Kendin atmışsın. Birinde indirim var öbüründe yok. Vatan KDV indiriminde onun yanından geçen firma var mı?

Kendin atmışsın. Birinde indirim var öbüründe yok. Vatan KDV indiriminde onun yanından geçen firma var mı?
İndirim kaç gün sürer bu indirim 4-5 aydır var ama neyse Siz Vatan'dan kazık yemeye devam edin.

Tam okumadım ama garanti biri Vatan'dan almayın İtopya vs mağazalardan daha iyisini toplarsınız demiştir.
R5 2600 ve 1660 sistem alabilirsiniz.

Benim demek istediğimi saçma sapan anlıyorlar. Ben paranızı boşa harcamayın diyorum. Bana firma karalıyorsun diyorlar. Aynı paraya daha ucuza daha iyi sistem almak varken neden pahalı alayım. Başka firmalardan. Benim demek istediğim bu vatan haini ilan etmedikleri kaldı bir tek Benimle tartışmaya giren kişilere soruyorum. Vatan'da çalıştınız mı daha önce? Çalıştıysanız ne işinde uğraştınız?

Başka bir konu ile bağlantılı olarak bu başlık öne çıkarıldı. Başlık sahibi 6500 TL bütçe ile monitör hariç bir sistem tavsiyesi istiyor. Vatan gibi bir zorunluluk yok. Yardımcı olacaklar benim mesajımdan öncesini görmezden gelebilir diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…