Vatan'dan 6500 TL hazır sistem tavsiyesi

1660'mı bak buna güldüm.1650 bile zor alırsın o kadar çok doğru söyledin.
Peki GameGaraj'dan önerileriniz atar mısınız? Belki aileme karşılaştırarak bir şey anlatabilirim.
Tamamdır

Acaba merak ediyorum niye donanım setini gidip Hepsiburada'dan aldıktan sonra iadesini almadıklarında suçluyorsun ki? Yorumlar fiyat karşılaştırmaları ve farklı satıcılar var. Senin dediklerinden anlaşılıyor ki sen hiç bu tarz şeylere dikkat etmemişsin. Firmanın kim olduğu falan çok önemli o sitelerde. Her neyse onu geçtim zaten kazık yemişsin ve ailende buna kanıp bilgisayar almıyor, yorumsuz. Git toplattır Vatan'da ya da al yeni bir bilgisayar. Ne kadar kalitesiz ve düşük performans aldığını ne kadar sıkıntı çekeceğini sen göreceksin. Evet belki benim de eskiden olduğum gibi firmalara çok hakim değilsin ama o bilgisayar bir kez patladığında yükselen kurdan dolayı ya iki katını vereceksin ya da basit telefon oyunlarından daha fazlasını oynayamayacaksın. Fikir size kalmış, 4 sene sonra elinde patlamış bir PC ile kalakalırsın. Belkide daha erken, nereden bilelim?

Peki GameGaraj'dan önerileriniz atar mısınız? Belki aileme karşılaştırarak bir şey anlatabilirim.

Bundan iyi FPS alabilecek sistem varsa atsınlar bakalım sistem çok iyi. RAM'i 2×8'e yükselteceksin o kadar.

Dosya Ekleri

• 20201217_143444.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 43
İtopya vb. sitelerden satışı asla tavsiye etmiyoruz. 20 gün sonra kargolarlar, müşteri hizmetlerini aradığında 90 kişi sırada beklersin, sıran geldiğinde yüzüne kapanır. Sinirden kafayı yiyebilirsin. Biraz araştır, şikayetleri gör, ona göre İtopya vb. yerleri tercih et. Alacaksan Vatan, Teknosa, Amazon, MediaMarkt gibi yerlerden al. Hem faizsiz taksit seçeneği sunuyorlar, hem de ertesi gün kargoya veriyorlar. Çok az fiyat farkı oluyor ama indirim yapıldığında sağlam yapılıyor. 3500TL'ye forumda Vatan'dan 2070 Super ekran kartı alanlar oldu.
İtopya'da çok güvenilir ailene anlat araştırıp Vatan kadar güvenilir ve fazla satış yapan bir "kurum"

Peki siz birşey soracağım burada ürünü doğru düzgün bir şekilde getirmeyen bir de üstüne iade mi almayan site mi suçlu araştırmayan ben mi eğer bana burada %100 iyi bir kargo hizmeti sunmayacaklarsa oraya Türkiye'nin en iyi internet alışveriş diye yazmayacaklar.

İtopya'daki gecikme sorunu pandemiden kaynaklı onun dışında topladıkları için 2 haftada ulaşıyor normalde. Ama GameGaraj çok daha iyi bu konuda.

Daha iyisini attım GameGaraj'ın benimkinede baksana bir kanka i5 10400F var.

Sen kendin söyledin adı üstünde alışveriş sitesi teknoloji değil. Bir sitede her türlü şey varsa zaten orada bir sıkıntı vardır. Her neyse pek anlatamayacağım galiba. Sen bir teknoloji sitesinden almadıktan sonra hep sorun yaşayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…