Vatan'dan 6500 TL sistem önerisi

Benim için Vatan 1 adım önde ama siz yine de 2 sininde fiyatları atabilirsiniz çok fark olunca alma şansım var.
Neden vatan'dan almamanız gerektiğini şöyle açıklayayım ;

Ryzen 5 3600. Akakçe sitesinde, Vatan'dan yaklaşık 150 TL daha ucuza bulunabilen bir işlemci ;

B450M S2H. Vatan'da 700 TL. İnternetteki çoğu sitede 500 TL civarına bulabiliyorsunuz ;

1660 Super. Bu kadar da olmaz ya ;

Aradaki fiyat farklarını gördünüz herhalde. Bunların hepsini topladığınız zaman, Vatan'dan alırsanız yaklaşık 400-500 TL fazla para vermiş oluyorsunuz. Ne gerek var?

Vatan'da özellikle ekran kartları gereğinden fazla pahalı olur. KDV indirimi olmadıkça almak biraz tuzlu oluyor. Arkadaşlar çok güzel açıklamış.

Tam Vatan'daki şu 1660 Ti kartları atacaktım ama sadece Van ve Kahramanmaraş'ta kalmış. 2-3 gündür indirimde ve birçok yerde vardı ama hemen almışlar.

Ailem sıcak baksa zaten bende netten alma taraftarıyım.

Bende açıkcası bu tarz bi konu açacaktım. Diğer sitelerden aldığımızda garanti nasıl oluyor acaba? Ekran kartı harici yine ucuz ama ekran kartı çok pahalı bu insanı korkutuyor. Diğer sitelerdeki satıcıların kapanma olasılığı var gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…