Mağazaya bir sorun istediğiniz sistem mağazada varsa gidip hemen alabilirsiniz, eğer yoksa internetten sipariş ederken mağazaya teslimat seçebiliyorsunuz.Bugün Vatan'a gidip hazır sistem alacağım. O sistemi onlar orada topluyor mu veya nasıl oluyor? Onlar sipariş veriyor ileriki günlerde mi geliyor? Nasıl oluyor ve kaç gün sürer? Cevaplarsanız sevinirim.
Bugün Vatan'a gidip hazır sistem alacağım. O sistemi onlar orada topluyor mu veya nasıl oluyor? Onlar sipariş veriyor ileriki günlerde mi geliyor? Nasıl oluyor ve kaç gün sürer? Cevaplarsanız sevinirim.
Ha anladım. Mesela benim alacağım bilgisayardaki parçalar eğer orada varsa veriyorlar değil mi toplayıp?Mağazaya bir sorun istediğiniz sistem mağazada varsa gidip hemen alabilirsiniz, eğer yoksa internetten sipariş ederken mağazaya teslimat seçebiliyorsunuz.
Ha anladım. Mesela benim alacağım bilgisayardaki parçalar eğer orada varsa veriyorlar değil mi toplayıp?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.