Çözüldü Vatan'dan alinan laptopa RAM eklemesi nasil yapilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LLYNEXX

Decapat
Daha fazla  
Vatan'dan aldığım laptopuma RAM taktıracağım. Laptopu RAM takmak için teknik servise mi gönderirler?

Çözüm
Ailem laptopun RAM'ini değiştirmeme izin vermez tek seçenek vatan da taktırmak nasıl değiştirildiğini biliyorum

ASUS Vivobook 16X K3605zc 8 GB RAM var bilgisayarda 2 slottan biri boş ve SO-DIMM çeşit RAM'e sahip

1 slot lehimli diğeri boş evet. Ekleme için ya siz uygun RAM'i satın alıp takacaksınız ya da bir bilgisayarcıya götürün. Vatan da yapabilir ama emin değilim sormak lazım.
Garantisi gider mi gitmez mi müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin ayrıca ürünün arka kapağını açarak direkt değiştirebilirsin ramleri
ailem laptopun ramini değiştirmeme izin vermez tek seçenek vatanda taktırmak nasıl değiştirildiğini biliyorum
Tam model numarası nedir? Şu an kaç GB RAM var cihazda? Lehimli RAM olabilir ve boş slotta yoksa RAM yükseltme yapılamaz.
asus vivobook 16x k3605zc 8gb ram var bilgisayarda 2 slottan biri boş ve SODIMM çeşit rama sahip

Ailem laptopun RAM'ini değiştirmeme izin vermez tek seçenek vatan da taktırmak nasıl değiştirildiğini biliyorum

ASUS Vivobook 16X K3605zc 8 GB RAM var bilgisayarda 2 slottan biri boş ve SO-DIMM çeşit RAM'e sahip

1 slot lehimli diğeri boş evet. Ekleme için ya siz uygun RAM'i satın alıp takacaksınız ya da bir bilgisayarcıya götürün. Vatan da yapabilir ama emin değilim sormak lazım.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı