Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 4 Eylül 2023 #1 01.04.2023 tarihinde aldığım Logitech F310 gamepadin garantisi var mıdır? E arşiv faturasına ve elimdeki faturaya baktım bir bilgi yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
01.04.2023 tarihinde aldığım Logitech F310 gamepadin garantisi var mıdır? E arşiv faturasına ve elimdeki faturaya baktım bir bilgi yok.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 4 Eylül 2023 #2 Bildiğim kadarıyla TR'den aldığınız her elektronik ürünün en az 2 yıl garantisi oluyor.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 972 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 4 Eylül 2023 #3 Evet var hatta arkadaşım aldı sol analog ile şikayetçi idi. Yenisini yollamışlar.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 4 Eylül 2023 #4 316874 dedi: Bildiğim kadarıyla TR'den aldığınız her elektronik ürünün en az 2 yıl garantisi oluyor. Genişletmek için tıkla... mustafaaozk dedi: Evet var hatta arkadaşım aldı sol analog ile şikayetçi idi. Yenisini yollamışlar. Genişletmek için tıkla... Bakabileceğim bir yer var mı? Garanti için nereye başvurmalıyım?
316874 dedi: Bildiğim kadarıyla TR'den aldığınız her elektronik ürünün en az 2 yıl garantisi oluyor. Genişletmek için tıkla... mustafaaozk dedi: Evet var hatta arkadaşım aldı sol analog ile şikayetçi idi. Yenisini yollamışlar. Genişletmek için tıkla... Bakabileceğim bir yer var mı? Garanti için nereye başvurmalıyım?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 4 Eylül 2023 #5 Hockenheim dedi: Bakabileceğim bir yer var mı? Garanti için nereye başvurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Vatan müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. Ya da Logitech müşteri temsilcisine bağlanın.
Hockenheim dedi: Bakabileceğim bir yer var mı? Garanti için nereye başvurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Vatan müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. Ya da Logitech müşteri temsilcisine bağlanın.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 972 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 4 Eylül 2023 #6 Hockenheim dedi: Bakabileceğim bir yer var mı? Garanti için nereye başvurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Vatan Bilgisayar'ı arayıp söyleyebilirsin. Onlar yardımcı olur.
Hockenheim dedi: Bakabileceğim bir yer var mı? Garanti için nereye başvurmalıyım? Genişletmek için tıkla... Vatan Bilgisayar'ı arayıp söyleyebilirsin. Onlar yardımcı olur.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 4 Eylül 2023 #7 316874 dedi: Vatan müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. Ya da Logitech müşteri temsilcisine bağlanın. Genişletmek için tıkla... mustafaaozk dedi: Vatan Bilgisayar'ı arayıp söyleyebilirsin. Onlar yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Bu saatte arayamayacağımdan yarın onlara sorarım faturadaki numaradan arayıp. Logitech customer support'a yazdım F310'un sanırım 3 yıl sınırlı garantisi varmış. Doğru düzgün bilgi alamadım ama öyle yazıyor. mustafaaozk dedi: Evet var hatta arkadaşım aldı sol analog ile şikayetçi idi. Yenisini yollamışlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız kendi kutusuna koyarak mı yolladı ben aatmışımda ayakkabı kutusu ile yollasam problem olmaz sanırım. Son düzenleme: 4 Eylül 2023
316874 dedi: Vatan müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. Ya da Logitech müşteri temsilcisine bağlanın. Genişletmek için tıkla... mustafaaozk dedi: Vatan Bilgisayar'ı arayıp söyleyebilirsin. Onlar yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Bu saatte arayamayacağımdan yarın onlara sorarım faturadaki numaradan arayıp. Logitech customer support'a yazdım F310'un sanırım 3 yıl sınırlı garantisi varmış. Doğru düzgün bilgi alamadım ama öyle yazıyor. mustafaaozk dedi: Evet var hatta arkadaşım aldı sol analog ile şikayetçi idi. Yenisini yollamışlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız kendi kutusuna koyarak mı yolladı ben aatmışımda ayakkabı kutusu ile yollasam problem olmaz sanırım.